Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την τουριστική βιομηχανία – του σημαντικότερου πυλώνα ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας – η Zela Aviation, ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία, Βουλγαρικών συμφερόντων Fly2Sky.

Η στρατηγική συμφωνία, αναμένεται να συμβάλλει ενεργά στην αναζωογόνηση της τουριστικής κίνησης, καθώς αφορά στη διάθεση ενός υπερσύγχρονου Airbus A320, 180 θέσεων, για την πραγματοποίηση ναυλωμένων πτήσεων, πέντε ημέρες την εβδομάδα, από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, τα οποία θα λειτουργούν ως βάση του αεροσκάφους.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουνίου 2021, το αεροσκάφος Airbus A320 θα εκτελεί πτήσεις προς όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ και τη Βρετανία, καθώς και σε χώρες οι οποίες έχουν υπογράψει τη συμφωνία «Ανοικτοί Ουρανοί», ενισχύοντας με τα δρομολόγια αυτά, την αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με το εξωτερικό.

Η εξέλιξη αυτή, ιδιαίτερα για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά και άλλους δημοφιλείς προορισμούς, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη σημαντική αυτή συμφωνία, ο Πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Χριστοδουλίδης τόνισε ότι σε μια περίοδο ύφεσης, λόγω της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, η στρατηγική συνεργασία των δυο εταιρειών, επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και το κύρος της η Zela Aviation στον τομέα των αερομεταφορών, ανάμεσα σε άλλες μεγάλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες.

Η μακρόχρονη πείρα και οι ποιοτικές υπηρεσίες μας, υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλίδης, αποτελούν σήμα κατατεθέν της Zela Aviation, η οποία κυριαρχεί στους αιθέρες εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, κατέχοντας μια αξιοζήλευτη θέση στον παγκόσμιο χάρτη των αερομεταφορών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Zela Aviation θα συνεργαστεί με την Fly2Sky, παρέχοντας για άλλη μια φορά το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Zela Aviation.

Η αεροπορική εταιρεία Fly2Sky έχει έδρα τη Βουλγαρία και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα αυστηρότερα κριτήρια διεξαγωγής πτήσεων της ΕΕ (EASA).

 

Όμιλος Zela Aviation: Η Zela Aviation δραστηριοποιείται στον τομέα της ναύλωσης και πώλησης αεροσκαφών τα τελευταία δεκαέξι χρόνια. Διαθέτει γραφεία στη Λεμεσό, την Αθήνα και το Λονδίνο και παρέχει υπηρεσίες στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας,

της Αφρικής, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Η ηγετική της θέση, η δυναμική της πορεία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, καθιστούν την Zela Aviation, τον σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη στο διεθνή χώρο των αερομεταφορών.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, η Zela Aviation δημιουργεί τη θυγατρική Zela Jet, με στόχο να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για ιδιωτικές πτήσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μια ευρεία γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων, η Zela Jet παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες, για ταξίδια αναψυχής είτε για ταξίδια επαγγελματικής φύσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της Zela Aviation και της Fly2Sky: www.zelaaviation.com, www.fly2sky.aero

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ μάνα είχε δίκιο – Ανατροπή στην υπόθεση Θανάση 16 χρόνια μετά
Επόμενο άρθροΙνστιτούτο Κύπρου: Virtual Open Days για τα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα