Την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στέλλα Κυριακίδου υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κα Κυριακίδου ενημέρωσε τον κ. Νεοφύτου για την πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη αλλά και την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος στην Κύπρο το οποίο προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Η Επίτροπος υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και πρέπει με σύνεση και υπομονή να τηρούνται όλα τα μέτρα έτσι ώστε να επιβραβευθούν οι προσπάθειες που και η κυπριακή κοινωνία καταβάλλει εδώ και αρκετούς μήνες.

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου σημείωσε πως εφόσον το εμβολιαστικό πρόγραμμα προχωρά, γίνονται σημαντικότατα βήματα στην προσπάθεια οριστικής αντιμετώπισης της πανδημίας και είμαστε όλο και πιο κοντά στη δυναμική επάνοδο της οικονομικής δραστηριότητας.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, συζήτησε επίσης με την Επίτροπο, τις θετικές εξελίξεις για τη χώρα μας όσο αφορά την υπόθεση της κατοχύρωσης του χαλουμιού, τις προσπάθειες που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση και τον αντίκτυπο που θα έχει στην οικονομία μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑυτές είναι οι μικρές χαλαρώσεις που θα ισχύουν τον Απρίλη
Επόμενο άρθροΑκόμη ένα πολυαναμενόμενο έργο σε πορεία υλοποίησης