Αν ήταν μουσικός δίσκος, θα είχε τίτλο «40 χρόνια επιτυχίες» και αν ήταν γνωμικό, αυτό θα έλεγε «40 χρόνια είναι μόνο η αρχή!» Ο λόγος για το φαντασμαγορικό πάρτι που διοργάνωσε η TELIA & PAVLA BBDO στα εορταστικά φωταγωγημένα –ειδικά για την περίσταση– γραφεία της στην Περικλέους 62, γιορτάζοντας «40 γ*μάτα χρόνια» αστείρευτης δημιουργικότητας στη διαφήμιση, σαράντα «μαγικά, λαμπερά, τολμηρά, αληθινά, δημιουργικά, ξεχωριστά, υπέροχα, τρελά, φωτεινά, προκλητικά, φανταστικά, αξέχαστα, αξεπέραστα, εντυπωσιακά, πολύτιμα, εκπληκτικά, εξαιρετικά, βραβευμένα» χρόνια, γεμάτα στιγμές που έγραψαν ιστορία, όπως αναφερόταν και στην πρόσκληση που έλαβαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, των ΜΜΕ και φυσικά συνεργάτες που έδωσαν το «παρών» απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Η αθρόα προσέλευση των καλεσμένων γινόταν με την είσοδό τους στον χώρο να τους αποκαλύπτει μία υπέροχη διακόσμηση και, σε μία αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για αυτόν τον σκοπό, ένας προς ένας έδιναν on camera τις δικές τους ευχές για τα 40 χρόνια λειτουργίας της TELIA & PAVLA BBDO, με έμφαση –τι άλλο;– να τα εκατοστίσει! Η έναρξη της βραδιάς πραγματοποιήθηκε επισήμως όταν ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της TELIA & PAVLA BBDO Στέλιος Αναστασιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Ο κ. Αναστασιάδης έκανε μία σύντομη αναφορά στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης αλλά και τις προκλήσεις του και πώς μία πορεία σαράντα ετών έφτασε στο επιτυχημένο αποτέλεσμα του σήμερα, το οποίο συνεχίζεται ακόμη γεμάτο βραβεία και διακρίσεις. «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε μαζί μας σ’ αυτήν την ξεχωριστή γιορτή. Σαράντα ολόκληρα χρόνια, ένα ταξίδι που μας οδήγησε στην κορυφή της διαφήμισης αλλά και σ’ αυτόν εδώ τον εξαιρετικό χώρο, εδώ όπου καλλιεργούνται και εξελίσσονται η κουλτούρα, το πάθος και η δημιουργικότητα …», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι «είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τη φήμη που κατορθώσαμε να έχουμε στον δημιουργικό χώρο της διαφήμισης καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σαραντάχρονης πορείας μας και επίσης για το ότι κατορθώσαμε, για κάθε δεκαετία ξεχωριστά, να είμαστε το πιο πολυβραβευμένο διαφημιστικό agency στην Κύπρο». Επιπλέον, αναφερόμενος στα συμπεράσματα αυτών των σαράντα ετών, τόνισε για το διαφορετικό που έχει να πει και να προσφέρει η TELIA & PAVLA BBDO στον χώρο: «Γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάτι που το καταφέραμε μόνοι μας, αφού ξέρουμε ότι θέλει μεγάλη εμπιστοσύνη εκ μέρους των πελατών μας για να γίνουν πράγματα που ποτέ πριν δεν ξανάγιναν. Είναι χάρη σ’ αυτήν την εμπιστοσύνη που καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε τη μαγεία για τα brands που ξεχωρίζουν, που τραβάνε την προσοχή, που κερδίζουν βραβεία και αναδεικνύονται ως κορυφαία στην αγορά» και προς όλους αυτούς που εμπιστεύονται την TELIA & PAVLA BBDO ύψωσε το ποτήρι του κάνοντας μία πρόποση: «Ας πιούμε, λοιπόν, στα επόμενα… σαράντα χρόνια! Εσείς είστε ο λόγος που είμαστε ακόμη εδώ και οι καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε – και γι’ αυτό σας χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!».

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Άθως Κυριάκου, ο οποίος ευχαρίστησε πρωτίστως τον κ. Αναστασιάδη, «τον άνθρωπο που είχε την έμπνευση να δημιουργήσει την TELIA & PAVLA πριν σαράντα χρόνια, το μακρινό 1982», για να απευθυνθεί στη συνέχεια στους πελάτες της εταιρείας, στους στενούς συνεργάτες των μέσω μαζικής επικοινωνίας και στους φίλους των διαδικτυακών μέσων, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη σας σε αυτό το ασταμάτητο δημιουργικό ταξίδι που συνεχίζεται με επιτυχία εδώ και τέσσερις δεκαετίες». Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλα τα στελέχη της TELIA & PAVLA BBDO, «τους ταλαντούχους ανθρώπους μας, που σε όλη αυτήν τη μακρόχρονη πορεία εξακολουθούν να ονειρεύονται, να ταξιδεύουν, να τρέχουν, να αγωνιούν, να νοιάζονται, να παθιάζονται, να αναζητούν, να παλεύουν, να οραματίζονται, να επιμένουν, να ανακαλύπτουν και να τολμούν για το επόμενο μεγάλο βήμα γεμάτο φως και χρώματα», όπως χαρακτηριστικά είπε, συμπληρώνοντας ότι «η TELIA & PAVLA BBDO θα συνεχίζει και στο μέλλον να αφήνει το δημιουργικό της αποτύπωμα στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης και της επικοινωνίας» και κλείνοντας με τη χαρακτηριστική φράση του Αλμπέρ Καμύ ότι «Το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δύο φορές».

Όσο για τα highlights του πάρτι; Όλη η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα τεσσάρων δεκαετιών: χορευτικά σχήματα εμφανίζονταν διαδοχικά στη «σκηνή» για να σημάνουν, υπό τους ανάλογους ήχους του DJ, το πέρασμα από τη μια δεκαετία στην άλλη και σ’ αυτό το πέρασμα συμμετείχαν και… οι καλεσμένοι δοκιμάζοντας τις δικές τους χορευτικές δυνάμεις και διασκεδάζοντας από καρδιάς. Ποτήρια σαμπάνιας τσούγκριζαν διαρκώς σε ανταλλαγή ευχών, μία υπέροχη τούρτα έκανε θεαματική εμφάνιση, ώστε στον χώρο να αντηχήσει ένα συγκινητικό “Happy Birthday” που τραγουδήθηκε από όλα τα στελέχη της εταιρείας και φυσικά δεν έλειπαν και guest εμφανίσεις συνεργατών από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της TELIA & PAVLA BBDO που άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων μέσα από ενδιαφέρουσες ιστορίες που έφεραν από το χθες στο τώρα.

Στον απολογισμό, επρόκειτο για ένα εορταστικό πάρτι 40 χρόνων το οποίο θα συζητιέται για… πολλά ακόμα χρόνια, με ανυπομονησία για το πότε θα ακολουθήσει το επόμενο!

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροHERA: Επενδύσεις 1,3 δις ευρώ για έκτακτες υγιειονομικές ανάγκες το 2023
Επόμενο άρθροΒράβευση της Κωτσόβολος στον 7ο Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής προσφοράς