Τα Burger King καλωσορίζουν το φετινό καλοκαίρι με άκρως ανεβασμένη διάθεση. Η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη με έναν ‘παιχνιδιάρικο’ διαγωνισμό, δίνοντας μεγάλα δώρα και απολαμβάνοντας λαχταριστά μπιφτέκια ψημένα στη σχάρα, όπως μόνο τα Burger King ξέρουν να φτιάχνουν.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων καλεί τους λάτρεις της αλλά και τους απανταχού gamers να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους γεύματα από τα Burger King διεκδικώντας έτσι 5 κονσόλες PlayStation 5.

Ο τρόπος να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι πανεύκολος και… απόλυτα γευστικός! Για κάθε παραγγελία σου €10 και άνω με Coca-Cola, θα βρεις στο κάτω μέρος της απόδειξη της παραγγελίας σου τον κωδικό συμμετοχής, τον οποίον θα μπορείς να καταχωρήσεις διαδικτυακά στο site http://promo.burgerking.com.cy, εύκολα και γρήγορα, επικυρώνοντας έτσι τη συμμετοχή σου.

Για 5 συνεχείς εβδομάδες και με ένα νικητή κάθε εβδομάδα, οι πιθανότητες αυξάνονται όσο απολαμβάνεις τα πεντανόστιμα burgers σου! Κάθε επιπρόσθετη παραγγελία αυξάνει τις ευκαιρίες της νίκης, αφού ο κάθε συμμετέχοντας έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος όσες φορές επιθυμεί στην κλήρωση της εβδομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και οι όροι του διαγωνισμού υπάρχουν στο http://promo.burgerking.com.cy

Καλή όρεξη λοιπόν στα Burger King και… the Game Is On!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο8 χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό
Επόμενο άρθροΆρχισε η μελέτη για το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης της περιοχής Τηλλυρίας