Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Purpose Academy. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για την Κύπρο, μέσα από την οποία η εξειδικευμένη ομάδα της Purpose Communications, μαζί και με άλλους εμπειρογνώμονες στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας, θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους, προς όφελος φιλανθρωπικών και μη-κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων του τόπου.

Το πρόγραμμα της Purpose Academy για το 2023 θα έχει διάρκεια έξι μήνες και σε αυτό θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν τρεις φορείς μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας και αναβάθμισης της δημόσιας εικόνας τους. Για να διεκδικήσουν μια από τις τρεις θέσεις του φετινού πρώτου κύκλου του προγράμματος κατάρτισης, οι ενδιαφερόμενοι ΜΚΟ, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα της Purpose Communications.

Οι φορείς που θα συμμετάσχουν στην Purpose Academy, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις ικανότητες των υπαλλήλων και εθελοντών τους, στους τομείς των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, δίνοντάς τους τα εφόδια για προγραμματισμό και υλοποίηση πλάνου επικοινωνίας για τον οργανισμό τους.

Στο πλαίσιο της Purpose Academy, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν ένα workshop τον μήνα, με διαφορετική θεματογραφία, όπως Δημόσιες Σχέσεις, Συγγραφή Κειμένων/storytelling, Ανάπτυξη Σχέσεων με ΜΜΕ, Ψηφιακή Επικοινωνία, Καταγραφή και Μέτρηση αποδοτικότητας εκστρατειών, Διοργάνωση εκδηλώσεων κλπ. Θα διοργανώνονται επιπλέον ατομικές συναντήσεις ανάμεσα στους φορείς και την ομάδα της Purpose Communications.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications, Δημήτρης Ιωαννίδης, αποκαλύπτει τον στόχο της πρωτοβουλίας: «Βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι να βρίσκει τρόπους συνεχώς που να  αναβαθμίζουν τον χώρο της επικοινωνίας, προσφέροντας εφόδια σε οργανισμούς να συμμετέχουν ενεργά στις πιο σημαντικές συζητήσεις του σήμερα. Δημιουργήσαμε την Purpose Academy έτσι ώστε ΜΚΟ που το επιθυμούν, να ενισχύσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να ακουστούν. Αρκετοί οργανισμοί ενδεχομένως να μην έχουν σήμερα πρόσβαση ή τον προϋπολογισμό για αξιοποίηση έμμισθων υπηρεσιών από εταιρείες του κλάδου επικοινωνίας, και μέσω του προγράμματος θέλουμε να τους παρέχουμε τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να ενδυναμώσουν τη φωνή τους για να συνεχίσουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο».

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ανοικτές έως την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023. Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων, η Purpose Communications θα προσκαλέσει τους τρεις οργανισμούς σε αυτόν τον πρώτο κύκλο της Purpose Academy που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Purpose Communications, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠάσχα με άρωμα παράδοσης στα ξενοδοχεία της Thanos Hotels and Resorts
Επόμενο άρθροΓΝΩΡΑ: Γιόρτασε τα 20χρονά της με εκδήλωση για το Public Speaking