Για την Παρασκευή 2 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η ανάληψη καθηκόντων από τα πέντε νέα άτομα που θα συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα ή θα αναλάβουν νέα καθήκοντα στο Προεδρικό.

Συγκεκριμένα στην παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί η 10.30π.μ, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης της νέας υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφης Δράκου, του νέου υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, και η παραλαβή διορισμού του νέου κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου, της νέας αναπληρώτριας κυβερνητικής Εκπροσώπου, Νιόβης Παρισσινού, και του νέου διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέα Ιωσήφ. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν και οι τελετές παράδοσης και παραλαβής.

Στους πρόσφατους διορισμούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε επιλέξει και την Αναστασία Ανθούση ως την πρώτη υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας. Επί του παρόντος η Αν. Ανθούση θα παραμείνει μόνο με τον διορισμό αφού η ανάληψη των καθηκόντων της θα γίνει μετά την έγκριση του προϋπολογισμού του υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας από τη Βουλή.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΈρχεται στην Κύπρο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Επόμενο άρθροΔεν άρεσε το Love Cyprus