Θα ήθελες να πάρεις τη νεοφυή επιχείρησή σου στο επόμενο στάδιο; Κάνε αίτηση στο ARIS και δες την επιχείρηση σου να αναπτύσσεται!

 

Το “ARIS” είναι ένας επιταχυντής νεοφυών επιχειρήσεων (start-up accelerator) που δημιουργήθηκε από την Deloitte Κύπρου και την Τράπεζα Κύπρου, με σκοπό να προσφέρει σε νέους επιχειρηματίες τη δομή, την καθοδήγηση και το δίκτυο που χρειάζονται για να αναπτύξουν επιτυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν, θα επωφεληθούν με πολλές ευκαιρίες όπως, καθοδήγηση από μέντορες,  πρακτικές συμβουλές για την ετοιμασία παρουσίασης (pitch deck) και ανάπτυξη δεξιοτήτων παρουσίασης, δικτύωση με τη βιομηχανία, συμβουλές αναφορικά με διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης και καθοδήγηση στην προετοιμασία των χρηματοοικονομικών προβλέψεων – όλα σε ένα σύγχρονο χώρο ειδικά διαμορφωμένο (co-working space). Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσα σε 26 εβδομάδες εντατικής εκπαίδευσης, με στόχο την παροχή ολιστικής επιχειρηματικής εικόνας για τελειοποίηση του επιχειρηματικού μοντέλου και επιτάχυνση της στρατηγικής διείσδυσης στην αγορά.

Στο ARIS ενδιαφερόμαστε για νεοφυείς επιχειρήσεις οι οποίες:

  • Παρουσιάζουν ένα ισχυρό αναπτυξιακό δυναμικό στην παγκόσμια αγορά.
  • Επικεντρώνονται στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου τεχνολογικού προϊόντος/υπηρεσίας, έχουν ήδη αναπτύξει ένα πρωτότυπο και ιδανικά ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν.
  • Αποτελούνται από μια αφοσιωμένη και ικανή ομάδα τουλάχιστον δύο ιδρυτών/ατόμων.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα; Στο ARIS εργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξετε τη νεοφυή επιχείρησή σας στο μέγιστο βαθμό!

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία! Κάντε αίτηση τώρα: https://ariscy.com/join-us/

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 30/06/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, νέα και ενημερώσεις, μείνετε συντονισμένοι:

Ιστοσελίδα: https://ariscy.com/

Facebook: https://www.facebook.com/AReallyInspiringSpace

Instagram: https://www.instagram.com/AReallyInspiringSpace/

Twitter: https://twitter.com/arisinlimassol

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Samsung διευρύνει τη σειρά Smart Monitor παγκοσμίως
Επόμενο άρθροCovid 19 – Κρίση, αλλά και ευκαιρία