Μια νέα συνεργασία ανακοινώνει το Foody, με το Overoll, το καινούργιο croissanterie της Λευκωσίας. Αν είσαι κάτοικος της πρωτεύουσας, τότε μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις από το πλούσιο μενού του Overoll, κάνοντας την online delivery παραγγελία σου μόνο από το Foody με λίγα μόνο κλικ.

Μέσα στο μενού του Overoll μπορείς να βρεις μια σειρά από αφράτα κρουασάν, αλλά και αρωματικούς καφέδες, σειρά spread σοκολάτας, αμυγδάλου, φιστικιού και κάστανου, μαζί με ροφήματα λευκής, μαύρης και γάλακτος σοκολάτας.

Το Overoll, γνωστό για την επανάσταση που έφερε στην αγορά των κρουασάν στην Αθήνα, ιδρύθηκε από τρεις ταλαντούχους σεφ ζαχαροπλαστικής – τον Άλκη Ζέρβα, τον Ιωάννη Κικίρα και τον Σπύρο Παππά – με γνώμονα το πάθος τους για τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν.

«Η συνεργασία online delivery μεταξύ του Foody και του Overoll είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλο και περισσότερες γαστρονομικές επιλογές από τα αγαπημένα τους εστιατόρια και καφετέριες, για να έχουν άμεσα και γρήγορα στην πόρτα τους ότι τραβά η όρεξή τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Foody.

Σχετικά με το Foody:

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕθνική Έρευνα CyGraduates – Βελτιώνοντας τη διασύνδεση ανώτερης εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας
Επόμενο άρθροΟ ΠτΔ θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης