Μια μεγάλη φωτεινή αγκαλιά πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Σε ένα συγκινητικό κλίμα, δεκάδες εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κράτησαν κεριά led περιμετρικά του Κέντρου, σχηματίζοντας συμβολικά μια μεγάλη «φωτεινή αγκαλιά» τόσο για τους ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί, αλλά και για όλους τους καρκινοπαθείς του τόπου μας.

Στη λιτή τελετή που διοργανώθηκε ακούστηκαν τα τύμπανα του 287ου Σώματος Προσκόπων Κύπρου και ακολούθησαν οι μελωδίες της χορωδίας του Πολιτιστικού Ομίλου Υπαλλήλων ΑΗΚ Λεμεσού. Η «αγκαλιά» καλύφθηκε αφιλοκερδώς από drone με τη συμβολή της εταιρείας DJI Cyprus.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε Φως σε μια Ζωή», που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μαζί με την ΑΗΚ, καλώντας το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος.

Για να αφιερώσετε και εσείς ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα σας πρόσωπα που άγγιξε ο καρκίνος μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dosefos.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)2 για εισφορές 2 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

Οι εισφορές του κοινού ενισχύουν το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους. Η στήριξη του κοινού είναι αυτή που βοηθά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου να λειτουργεί δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό και να προσφέρει νοσηλευτική φροντίδα ασθενών κατ’ οίκον σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη, φυσιοθεραπεία και χειρισμό λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία και μεταφορά ασθενών από όλες τις πόλεις στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑποστολή ETEK στην Αθήνα
Επόμενο άρθροXριστουγεννιάτικες δράσεις αλληλεγγύης από τη Cyta