Ένα νέο πρότυπο κατάστημα έχει εγκαινιάσει η Τράπεζα Κύπρου, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη της σύγχρονης εποχής, εισάγοντας καινοτόμες λύσεις στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, τόσο από πλευράς εσωτερικού σχεδιασμού όσο και από πλευράς παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί και πάλι σε θέματα σχεδιασμού και τεχνολογικής αναβάθμισης

Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος ξεχωρίζει αμέσως, αφού ακολουθεί μια νέα, πιο φρέσκια και μίνιμαλ σχεδιαστική προσέγγιση, μεταφέροντας άμεσα στον πελάτη τον επαγγελματισμό που διέπει ολόκληρο τον Οργανισμό. Πέραν της σύγχρονης εμφάνισης, το κατάστημα ξεχωρίζει για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει.

Συγκεκριμένα στην είσοδο του καταστήματος υπάρχει χώρος υποδοχής με ελεγχόμενη πρόσβαση, ο οποίος λειτουργεί ολόκληρο το24ωρο για αδιάλειπτη και διακριτική εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών και όχι μόνο, πελατών της Τράπεζας. Στο χώρο υπάρχουν τρεις μηχανές για συναλλαγές που διενεργούν επιχειρήσεις και τέσσερις μηχανές που εξυπηρετούν τις ανάγκες ιδιωτών.

Παράλληλα, στο χώρο υπάρχει καθ’ όλη την ώρα λειτουργίας του καταστήματος, σημείο “Meet and Greet”, στο οποίο εξειδικευμένο προσωπικό της Τράπεζας υποδέχεται τους πελάτες και τους καθοδηγεί ανάλογα με τις ανάγκες εξυπηρέτησης που έχουν ή για επίλυση τυχόν αποριών. Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εδώ. Το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο κατάστημα της Τράπεζας, το οποίο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διασκέψεων, για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται μεγαλύτερη άνεση και στον πελάτη αλλά και στο προσωπικό της Τράπεζας, για να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και δεδομένα.

Επιπρόσθετα, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις, στο νέο κατάστημα όλες οι ταμειακές πράξεις θα επιβεβαιώνονται με ηλεκτρονική υπογραφή σε pad αντί για την παραδοσιακή υπογραφή σε χαρτί. Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία εμπίπτει στο πλαίσιο της προσπάθειας για paperless λειτουργία και περαιτέρω ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προωθεί η Τράπεζα.

Στην Τράπεζα Κύπρου, συνεχίζεται εντατικά η διαδικασία εκσυγχρονισμού, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρική οδική αρτηρία της πρωτεύουσας αλλά ταυτόχρονα διαθέτει εύκολη πρόσβαση και στάθμευση για τους πελάτες της Τράπεζας. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε πάροδο της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ’Ιωσήφ στον Στρόβολο.

Ενημερωτικό σημείωμα: Οι εξειδικευμένες μηχανές της Τράπεζας Κύπρου

  1. ΑΤΜ x2

Υπηρεσίες: Καταθέσεις, αναλήψεις, μεταφορές, υπόλοιπο λογαριασμού, εκτύπωση κατάστασης λογαριασμού.

  1. Καταθέσεις Επιχειρήσεων

Υπηρεσίες: Καταθέσεις χαρτονομισμάτων, κερμάτων, επιταγών με χρήση ειδικών φάκελων ασφαλείας.

  1. Αυτόματες Καταθέσεις Επιχειρήσεων / 360 Νotes

Υπηρεσίες: Καταθέσεις χαρτονομισμάτων από επιχειρήσεις με την χρήση ειδικού κωδικού, ο οποίος καταχωρείται στη μηχανή.

  1. Αυτόματες Καταθέσεις Επιχειρήσεων / 360 Coins

Υπηρεσίες: Καταθέσεις κερμάτων από επιχειρήσεις με την χρήση ειδικού κωδικού, ο οποίος καταχωρείται στη μηχανή.

  1. Καταθέσεις Κερμάτων

Υπηρεσίες: Καταμέτρηση της αξίας των κερμάτων και έκδοση ειδικής απόδειξης κατάθεσης και ακολούθως αυτόματη κατάθεση σε λογαριασμό που θα καταχωρήσει ο πελάτης στη μηχανή.

  1. Αναλήψεις Κερμάτων

Υπηρεσίες: Ειδική μηχανή για αυτόματη ανάληψη κερμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚαι όμως, είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα μέσα στο αυτοκίνητο
Επόμενο άρθροEurovision εν μέσω πανδημίας – Έτσι θα γίνει ο διαγωνισμός τον Μάϊο