Γι’ άλλη μια χρονιά τo TELETHON Κύπρου, η PETROLINA και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd, σε συνεργασία με την TUS Airways, μας πάνε στο Παρίσι, με τα «Φτερά της Ελπίδας»! Με αναχώρηση από την Κύπρο, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και επιστροφή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, απολαμβάνουμε τρεις νύχτες στην «Πόλη του Φωτός» και στηρίζουμε το TELETHON Κύπρου και το έργο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €545 το άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Οι κρατήσεις για το ταξίδι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στη Louis Travel στον τηλ. 77778555.

Το πακέτο περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με αποσκευή 20 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών, διαμονή για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρόγευμα, όλες τις μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο, όλους τους φόρους καθώς και μια τρίωρη πανοραμική ξενάγηση στην πόλη με ξεναγό στα ελληνικά.

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι η PETROLINA και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services LTD, οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά τον φιλανθρωπικό θεσμό του TELETHON. Χορηγός Αερομεταφορέα είναι η TUS Airways. Την εκδήλωση στηρίζουν η Louis Travel και η Hermes Airports.

Μεγάλος Χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας ο ALPHA Κύπρου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΤΕΚ: Πρακτικές Συμβουλές για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις
Επόμενο άρθροParadox Museum Limassol: Στις 28 Μαρτίου ετοιμαστείτε για ότι πιο παράδοξο έχετε δει