Εξασφάλισαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο στα Cyprus Digital Marketing Awards 2020

 

Κορυφαίες διακρίσεις, με ιδιαίτερη σημασία έλαβαν τα Public στα Cyprus Digital Marketing Awards 2020. Η αλυσίδα τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού έλαβε τρία βραβεία στην κατηγορία “Best In Performance Marketing” εκ των οποίων τα δύο χρυσά και το ένα χάλκινο, ένδειξη της ηγετικής της παρουσίας του σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά, τα Public εξασφάλισαν το ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Digital Multi-Channel Campaign” για την cross-media στρατηγική τους. Η στοχευμένη εκστρατεία διασφάλισε την ευρύτερη δυνατή κάλυψη του κοινού. Η καμπάνια χρησιμοποίησε εργαλεία Artificial Intelligence & Machine Learning και βελτιστοποιήθηκε στο σύνολό της σύμφωνα με την απόδοσή της.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο για τα Public απονεμήθηκε στην κατηγορία “Best Sales Campaign”. Η καμπάνια που στηρίχθηκε σε outbound κανάλια επικοινωνίας έχει εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα ανάπτυξης του e-Commerce των Public στη Κύπρο, οδηγώντας σε συνολική υπερδιπλασιασμό των online παραγγελιών για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που συγκεντρώνει τεράστιο αριθμό οργανικού traffic, με 5 εκατομμύρια sessions το χρόνο. Η τρίτη διάκριση εξασφαλίστηκε για την ίδια εκστρατεία και συγκεκριμένα στην κατηγορία “Best Paid Social Campaign”. Η εκστρατεία πέτυχε σε απόλυτο βαθμό τους στρατηγικούς στόχους που έθεσε από την αρχή αξιοποιώντας συγκεκριμένα εργαλεία.

Τα βραβεία διοργάνωσε η Βοussias Cyprus, με την υποστήριξη του εκδοτικού Οίκου Δίας και συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών. Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021, σε μία διαδικτυακή τελετή απονομής, η οποία προβλήθηκε μέσω της Digital TV.

Αναφερόμενος στα βραβεία ο Marketing Director & Entertainment Commercial Manager των Public στην Κύπρο, Ιπποκράτης Κουρκούμπας δήλωσε: «Οι τρεις νέες διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση για την προσπάθεια της ομάδας των Public στην Κύπρο και τους συνεργάτες μας σε Κύπρο και Ελλάδα. Τα αποτελέσματα αυτά προϋποθέτουν σωστή προετοιμασία, καινοτόμες ιδέες και δημιουργική δουλειά. Θερμά συγχαρητήρια κι ευχαριστίες στους συνεργάτες μας της ForestView οι οποίοι με μεθοδικότητα εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και υλοποίησαν τις βραβευμένες καμπάνιες, για να βρεθούμε για άλλη μια φορά στην κορυφή. Τα Public είναι ένα μοναδικό concept και λειτουργώντας με ένα εξαιρετικά ευέλικτο μοντέλο retail, πρωτοπορούν συνεχώς με στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή ακόμη περισσότερες επιλογές σε προϊόντα, τιμές και υπηρεσίες και μια ακόμη πιο αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία!».

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚΕΒΕ: Ανησυχία για αυξήσεις στο κόστος της μεταφοράς εμπορευμάτων
Επόμενο άρθροΑννίτα Δημητρίου: Η πορεία της μέχρι την προεδρία της Βουλής