Οι μονάδες του συγκροτήματος εξασφάλισαν 11 νέα διεθνή βραβεία από τους οργανωτές ταξιδιών

 

H άριστη εμπειρία φιλοξενίας και η διαχρονικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες της η Louis Hotels αναγνωρίστηκαν για μια ακόμη χρονιά σε διεθνές επίπεδο!

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels απέσπασαν συνολικά 11 διακρίσεις από τους οργανωτές ταξιδιών British Airways Holidays και TUI, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των επισκεπτών!

British Airways Holidays

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels εξασφάλισαν συνολικά τρεις διακρίσεις από την British Airways Holidays. Συγκεκριμένα, το πεντάστερο Τhe Ivi MareDesigned for adults στην Πάφο με βαθμολογία 9,1/10, έλαβε το Βραβείο Αριστείας Πελατών για το 2021. Το ίδιο και για το Louis Paphos Breeze στην Πάφο με συνολική βαθμολογία 9,0/10, το οποίο έλαβε το Βραβείο Αριστείας Πελατών της British Airways Holidays για το 2021. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αξιολόγησαν ως άριστη την εμπειρία τους στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, η Louis Hotels απέσπασε από την British Airways Holidays το βραβείο άριστης φιλοξενίας για τις υπηρεσίες του πεντάστερου Asterion Suites & Spa στην Κρήτη. Ξεπερνώντας τις προσδοκίες των επισκεπτών της, η μονάδα κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί λαμβάνοντας βαθμολογία 9,0/10.

Η «Βritish Airways Holidays» είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανωτές ταξιδιών παγκοσμίως. Τα βραβεία της British Airways Holidays βασίζονται σε αμερόληπτες κριτικές επισκεπτών που διασφαλίζουν την εγκυρότητά τους. Απονέμονται στα ξενοδοχεία που διακρίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, με τους επισκέπτες να καλούνται να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία με βάση τις υπηρεσίες που έλαβαν, την καθαριότητα, την ποιότητα ύπνου, την τοποθεσία, όπως και να βαθμολογήσουν γενικά ένα ξενοδοχείο.

TUI Global Hotel Awards

H TUI κατέταξε ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως τα πιο κάτω ξενοδοχεία της Louis Hotels:

Τhe Ivi Mare (designed for adults) – Πάφος

King Jason Protaras (designed for adults) – Πρωταράς

Infinity Blu (designed for adults) – Πρωταράς

Ταυτόχρονα, ειδική διάκριση από την TUI έλαβαν τα πιο κάτω:

Sofianna Resort & SpaΠάφος

Louis Ledra BeachΠάφος

Τhe King Jason Paphos – Πάφος

Louis Althea Beach Hotel Πρωταράς

Amada Colossos Resort – Ρόδος

Τα «TUI Global Hotel Awards» αποτελούν την πιο υψηλή διάκριση που απονέμεται από τον ομώνυμο οργανωτή ταξιδιών. Πρόκειται για βραβεία υψηλού κύρους στον ξενοδοχειακό κλάδο, που βασίζονται σε αμερόληπτες κριτικές των επισκεπτών των ξενοδοχείων.

Το σύνολο των νέων διακρίσεων αναδεικνύει τη σκληρή δουλειά που γίνεται στη Louis Hotels, η οποία συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις και να διαμορφώνει τις τάσεις στον τομέα της φιλοξενίας. Το προσωπικό των μονάδων της Louis Hotels καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν την πιο ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας γεμάτη από εξαιρετικό φαγητό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και όμορφες στιγμές χαλάρωσης.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα βραβευμένα ξενοδοχεία και για κρατήσεις μπείτε στην ιστοσελίδα louishotels.com ή κατεβάστε το app #myhappyplace.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥπέρβαση επισκέψεων σε προσωπικούς ιατρούς και παιδίατρους; Πόσα πληρώνουμε;
Επόμενο άρθροΜπορεί η Πάφος να μετατραπεί σε μία φοιτητούπολη;