Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής εκδήλωσης, η εταιρεία παρουσίασε το αποτύπωμά της στην κυπριακή οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς και το στρατηγικό της πλάνο.

 

Εκδήλωση αφιερωμένη στο όραμά της για ένα βιώσιμο αύριο πραγματοποίησε η Lidl Κύπρου την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy στο κέντρο της Λευκωσίας, παρουσία του αξιότιμου Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργου Παπαναστασίου, καθώς και άλλων εκπροσώπων θεσμικών φορέων και συνεργατών της εταιρείας, αλλά και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

O κ. Martin Brandenburger, Πρόεδρος της Διοίκησης της Lidl Κύπρου, ανακοίνωσε το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, ενώ παρουσιάστηκαν στοιχεία από τη μελέτη κοινωνικο-οικονομικής επίδρασης της Lidl Κύπρου για το οικονομικό έτος 2022-2023, η οποία προσδιορίζει και αξιολογεί τις επιδράσεις που δημιουργούνται από τη λειτουργία της εταιρείας στην Κύπρο, για την οικονομία και την κοινωνία της χώρας.

«Στεκόμαστε με συνέπεια και πάθος για το καλύτερο, για πρόοδο και ευημερία, δίπλα στον καταναλωτή, την οικονομία και τη χώρα μας. Το κάνουμε έχοντας ως πυξίδα μας την υπευθυνότητα, και στόχο μας να εξυπηρετούμε τις ανάγκες και να δημιουργούμε όφελος για όλες και όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος της Διοίκησης της Lidl Κύπρου.

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης, παρουσιάστηκε το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο περιλαμβάνει νέα καταστήματα και συνολικές επενδύσεις άνω των 30 εκατ. ευρώ για το δίκτυο των καταστημάτων και την αποθήκη της.

Αναφορά έγινε και στους δείκτες της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2022-2023, την εφαρμογή πολιτικής μόνιμης μείωσης τιμών έως και 37% σε πάνω από 380 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, αλλά και στην πρόσφατη σημαντική της διάκριση ως η «Νο.1 εταιρεία στην Κύπρο με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το έτος 2023/2024» στα Best Buy Awards, η οποία αποτελεί την επιβεβαίωση της δέσμευσής της για την προσφορά προϊόντων με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και η στρατηγική βιωσιμότητας που ακολουθεί πιστά η Lidl Κύπρου, καθώς και ενέργειες που συμβάλουν σημαντικά στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. «Η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα διατρέχουν οριζόντια το εταιρικό μας οικοσύστημα. Ευαισθητοποιούν και ενεργοποιούν στρατηγικές και πρακτικές, σε όλο το φάσμα του ESG.», ανέφερε χαρακτηριστικά και η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, η οποία ανέπτυξε θέματα που αφορούν τη δέσμευση της εταιρείας σε θέματα βιωσιμότητας.

 

Η Lidl Κύπρου δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν 15 χρόνια στην Κύπρο με ήθος και ευθύνη, δημιουργώντας γόνιμες σχέσεις ζωής στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                     

instagram.com/lidl_cyprus  

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος του Παχέος Εντέρου: 350 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στην Κύπρο
Επόμενο άρθροΤο νέο κόλπο των κλεφτών – Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 λεπτό