Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και ήρθε η ώρα για έξοδο και χαλάρωση στην πιο όμορφη γωνιά της Κύπρου!

Ο καλός καιρός της Κύπρου προσφέρεται για εξορμήσεις ολόχρονα. Για τον κάθε παραθεριστή, η χώρα μας προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές. Κάποιοι επιλέγουν κοσμοπολίτικα θέρετρα όπως ο Πρωταράς, η Λεμεσός ή η Πάφος, ενώ άλλοι προτιμούν πιο ήσυχα μέρη που μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο σκηνικό διακοπών.

Ένα τέτοιο σκηνικό βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς. Τοποθετημένη σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κύπρου, εκεί που η θεά του έρωτα και της ομορφιάς Αφροδίτη συναντούσε τον αγαπημένο της Άδωνη, η Πόλη Χρυσοχούς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη της Πάφου.

Η Πόλη Χρυσοχούς είναι η αγαπημένη περιοχή των Κύπριων παραθεριστών που αναζητούν την ποιότητα στις διακοπές τους, σε ένα φιλόξενο και παραδοσιακό περιβάλλον. Οι πολύ καλά οργανωμένες παραλίες με τα ολογάλανα πεντακάθαρα νερά συγκαταλέγονται στις πιο καθαρές παραλίες της Κύπρου και της Ευρώπης. Άλλωστε, για αυτό τον λόγο έλαβαν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση «Γαλάζια Σημαία». Ταβερνάκια, μονοπάτια της φύσης, μονοήμερες κρουαζιέρες και επισκέψεις σε μοναστήρια ή εκδρομικούς χώρους είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή.

Το ιδανικό ορμητήριο για όλες αυτές τις ομορφιές βρίσκεται τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς.

Το «Polis 1907», παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, υποδέχεται τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν μια γνήσια εμπειρία τοπικής φιλοξενίας. Το διατηρητέο αυτό κτήριο έχει ενσωματώσει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας τη σύνδεση με τον κυπριακό πολιτισμό σε μια πιο εκμοντερνισμένη εκδοχή, όπου η παράδοση συνδυάζεται με τη διακριτική πολυτέλεια. Το κάθε δωμάτιο διατηρεί τον δικό του χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία της τοπικής παράδοσης και κουλτούρας. Το Polis 1907 διαθέτει ιδιαίτερο κήπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στο ισόγειο του Polis 1907 βρίσκεται το ασιατικό εστιατόριο Akakiko, όπου η ασιατική κουζίνα συναντάται με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Στην αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, καθώς και καφές καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Κάντε τώρα τις κρατήσεις σας στο www.louishotels.com, εξασφαλίστε δωρεάν το πρόγευμά σας και ζήστε μοναδικές στιγμές παραδοσιακής φιλοξενίας στο Polis 1907.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Κομισιόν καλεί Κύπρο και Μάλτα να σταματήσουν να «πωλούν» χρυσές βίζες
Επόμενο άρθροΗ Κομισιόν πρότεινε ετήσιο προϋπολογισμό της ΕΕ ύψους €167,8 δις για το 2022