Η LEROY MERLIN Κύπρου επενδύει με συνέπεια στους ανθρώπους της, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές στο πεδίο της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, με σαφή οφέλη για το σύνολο των εργαζομένων της.

Έτσι, σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις, η LEROY MERLIN έρχεται να προσφέρει την ασφάλεια που έχει ανάγκη κάθε εργαζόμενος, γίνοντας μέρος μιας δυναμικής ομάδας, με προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.

Από τον Ιούλιο του 2024, στα πλαίσια του ελκυστικού πακέτου προνομίων και αποδοχών που προσφέρει η εταιρία, έρχεται να προστεθεί και 14ος μισθός σε μορφή bonus για όλους τους εργαζόμενους. Αναλυτικά, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν όλα τα παρακάτω οφέλη:

  • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών με 13ο και 14ο Μισθό
  • 3 μηνιαίο BONUS
  • Prepaid card, αξίας 60 ευρώ μηνιαίως.
  • Κινητό τηλέφωνο & πρόγραμμα απεριόριστης επικοινωνίας σε όλους.
  • Ταμείο προνοίας
  • Ασφάλεια ζωής και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  • Αποζημίωση του μισθού για τις πρώτες τρεις ημέρες ασθενείας.
  • Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη.
  • Εταιρικές εκπτώσεις
  • Πρόγραμμα well being.

Η LEROY MERLIN απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη να ενταχθεί στη δυναμική της ομάδα για μια συναρπαστική νέα σταδιοδρομία γεμάτη από εμπειρίες και καταξίωση.

#eisai_mesa για μια συναρπαστική νέα σταδιοδρομία;

Κάνε το επόμενο βήμα και μπες στην ομάδα της ηγετικής εταιρείας στην Ευρώπη για την ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας! 

Καθένας από τους εργαζόμενους στον όμιλο της LEROY MERLIN, πορεύεται με βάση τις 4 αξίες της εταιρείας: αυθεντικότητα, δεκτικότητα, αλληλεξάρτηση, αποτελεσματικότητα. Αυτές περιγράφουν την κουλτούρα της και καθορίζουν την ταυτότητά της και με γνώμονα αυτές τις αξίες, η εταιρεία χτίζει τις σχέσεις τόσο με τους πελάτες της όσο και με τους ανθρώπους της.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας εδώ

Η LEROY MERLIN

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2011 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου επιχειρήσεων, με περισσότερα από 1000 σημεία πώλησης σε 20 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά βελτίωσης της κατοικίας. Στην Ελλάδα και την Κύπρο απασχολεί περισσότερους από 1300 εργαζόμενους.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων και του e-shop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη προτάσεις εξυπηρετώντας όλους όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν μια πιο όμορφη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές, την τεχνογνωσία της και τις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις, από την επιλογή των προϊόντων ως και την εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.

Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροAlpha Bank και Europa Donna ενώνουν δυνάμεις με την COCO-MAT για το «The Pillow Positive Project»
Επόμενο άρθρο#Safe2Eat: Εσείς ξέρετε τι σημαίνουν οι ημερομηνίες στις ετικέτες «Ανάλωση έως» και «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από»;