Η SKY express τιμά τα 200 χρόνια

από την Ελληνική Επανάσταση

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου του 2021, η SKY express υποδέχτηκε τα «1821» και «Freedom». Τα δύο ολοκαίνουργια Airbus A320neo κατέφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τις επετειακές πτήσεις GQ2021, GQ200 υπογραμμίζοντας την τεράστια σημασία της ημέρας.

H SKY express έδωσε στα δύο νέα μέλη του στόλου της ονόματα εμπνευσμένα από τη μεγάλη επέτειο για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση μαζί με όλους τους Έλληνες. H SKY express, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρία, γιορτάζει το ένδοξο παρελθόν με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα του αύριο που δημιουργεί, εξελίσσεται και δυναμώνει.

Τα Airbus Α320neo «1821» και «Freedom» θα διασχίζουν τους αιθέρες και θα μεταφέρουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και πέρα από τα σύνορα, σε συνολικά 39 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς, το αίσθημα της περηφάνιας που νιώθουμε όλοι ως Έλληνες.

Υπερσύγχρονος στόλος

Χάρη στις υπερσύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές τους και τους κινητήρες CFM Leap-1A, τα αεροσκαφη Airbus, τύπου Α320neo εγγυώνται βέλτιστες επιδόσεις σε όρους κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και θορύβου.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας με το μειωμένο αποτύπωμα αποτελούν στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με το επιχειρηματικό σχέδιο της SKY express για έναν σύγχρονο στόλο που σέβεται το περιβάλλον και εξασφαλίζει αναβαθμισμένη πτητική εμπειρία με την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών στους επιβάτες της.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης δέκα αεροσκάφη τουρμποπρόπ της εταιρείας ATR –κοινοπραξία της Airbus και της Leonardo– από τα οποία πέντε είναι τύπου ATR 72-500 και πέντε ATR 42-500.

H SKY express επιχειρεί ως εγχώριος αερομεταφορέας από το 2005. Από την ημέρα της ίδρυσης της παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία, γεγονός που την έχει αναδείξει ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες στην Ευρώπη. Ο κυρίως ιδιόκτητος στόλος της (10 ATR 42, ATR 72, 6 Airbus A320neo), καλύπτει 34 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και δρομολόγια άγονων γραμμών, ενώ εγκαινίασε από το Φεβρουάριο 2021 και πτήσεις σε 5 προορισμούς εξωτερικού (Λάρνακα, Βρυξέλλες, Παρίσι, Λυόν, Νάντη).

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Η συνδεσιμότητα που παρέχει επίσης συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθ’ όλη τη χρονιά, συνδράμοντας στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο“By the bridge” το ανανεωμένο εστιατόριο του Πάρκου Ακροπόλεως – ΦΩΤΟ
Επόμενο άρθροHilton Nicosia – Ο απόλυτος Κυριακάτικος προορισμός επιστρέφει