Χρειάζεται να ταξιδέψεις εν μέσω πανδημίας και να διανυκτερεύσεις εκτός σπιτιού;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός καταλύματος της Pillowhite που θα σε κάνουν να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου και να νιώσεις ασφαλής για την επιλογή σου;

Εμείς σου γράφουμε πιο κάτω 5 βασικά κι αν θες να μάθεις τα υπόλοιπα μπορείς εύκολα να μας καλέσεις στο 0030 210 612 9108 ή να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.pillowhite.com

  1. Τα καταλύματα μας είναι αρκετά ευρύχωρα και πλήρως επιπλωμένακαι θα σε κάνουν να αισθανθείς άνετα σε κάθε χώρο. Υπάρχουν μέρη για να τοποθετήσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και να βολευτείς για όσες μέρες θα μείνεις κοντά μας.
  2. Οιευρύχωρες κουζίνες των καταλυμάτων είναι πλήρως εξοπλισμένες και εφοδιασμένες με μεγάλα ψυγεία, μεγάλες εστίες με φούρνο, τοστιέρες, μίξερ, βραστήρες, φούρνους μικροκυμάτων, πιστολάκι για τα μαλλιά, πλήρες σετ μαγειρικών σκευών κλπ.
  3. Κοντά μας προστατεύεται απολυτά ηιδιωτική σου ζωή καθώς είναι προφανές ότι σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει τη φασαρία ή τον όποιο θόρυβο προέρχεται από τους λεπτούς τοίχους που χωρίζουν συνήθως τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου. Οι συνθήκες ήσυχης γειτονιάς που προσφέρουν τα καταλύματά μας ενθαρρύνουν την μεγαλύτερη και πιο ανθρώπινη επαφή με τους άλλους ένοικους και βοηθούν στη δημιουργία διαπολιτισμικών σχέσεων και ανταλλαγής σημαντικών εμπειριών.
  4. Ταόμορφα μπαλκόνια των καταλυμάτων θα σε κάνουν σίγουρα να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου!
  5. Τέλος ηκαθαριότητα τηρείται με ευλάβεια καθώς το κάθε κατάλυμα καθαρίζεται επιμελώς μέρα πάρα μέρα και γίνεται κανονικά η αλλαγή πετσετών και κλινοσκεπασμάτων.

Η Pillowhite σας προσφέρει τη θαλπωρή ενός πραγματικού σπιτιού, τηρώντας παράλληλα τα στάνταρ καθαριότητας και άνεσης ενός ξενοδοχείου.

Λιτότητα, φινέτσα, ποιότητα και καθαριότητα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής μας, ενώ η φιλοξενία, η ειλικρίνεια και η προσωπική επαφή, είναι οι βασικές αρχές των υπηρεσιών μας. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά ώστε να σας κάνουν να νιώσετε σα να είστε σπίτι σας!

Έτσι, ως ένδειξη του επαγγελματισμού μας και της αγάπης μας για τη φιλοξενία και την καθαριότητα, σε κάθε σπίτι της συλλογής μας θα βρείτε τις χαρακτηριστικές λευκές, απαλές και πεντακάθαρες  μαξιλαροθήκες της Pillowhite, έτοιμες να καλωσορίσουν τα όνειρά σας!

Κλείστε τη διαμονή σας τώρα και απολαύστε φιλοξενία!

Website: www.pillowhite.com Facebook: @pillowhitegr Instagram: @pillowhitegr

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ αθηναϊκή ελίτ από το 1821 στο σήμερα και στο μετά
Επόμενο άρθροΕπετειακό γραμματόσημο για τα 50 χρόνια προσφοράς του Αντικαρκινικού