Το αγαπημένο brand μικρών και μεγάλων ΚΕΑΝΙΤΑ, γίνεται φέτος 40 χρονών και γιορτάζει με πολλές εκπλήξεις!  Στο πλαίσιο των εορτασμών η ΚΕΑΝΙΤΑ λανσάρει αυτό το καλοκαίρι τη συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου που θα κάνει όλους της τους φίλους να την αναζητούν «κάθε φορά»!

Οι συσκευασίες, η διανομή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα σημεία πώλησης, φέρουν τα διαχρονικά χρώματα του brand και το επετειακό λογότυπο το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα 40χρονά. Επιπλέον, οι εν λόγω συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από υλικά φυτικής προέλευσης και πιο συγκεκριμένα κατά 83% από χαρτί, ενώ παράλληλα τα βιδωτά καπάκια είναι από ζαχαροκάλαμο, το οποίο προέρχεται επίσης από ένα φυσικό και ανανεώσιμο πόρο.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας όλων των Κυπρίων από το 1981 και έπειτα, η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει εξελιχθεί και κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα αμιγώς κυπριακά brands.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του KEANITA Kids Club, το οποίο μετράει σήμερα χιλιάδες μέλη, η ΚΕΑΝΙΤΑ είναι δίπλα στα παιδιά σε όλες τους τις καθημερινές και πιο σημαντικές στιγμές, με συχνές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε με ενθουσιασμό: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζουμε 40 χρόνια παρουσίας και επιτυχίας, η οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες πιστούς ΚΕΑΝΙΤΟ-fans από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Η ΚΕΑΝΙΤΑ είναι ένα brand για το οποίο νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια καθώς κατάφερε μέσα στις 4 δεκαετίες παρουσίας του να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο από μια μάρκα και είναι πλέον μέσα στην καθημερινότητα και την κουλτούρας μας. Στέκεται πλάι στα παιδιά  εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, ενισχύοντας  την ενσυνείδησή τους και προσφέροντας άπειρες στιγμές χαράς και διασκέδασης. Πέρα από τις συλλεκτικές συσκευασίες 1 λίτρου, σίγουρα να αναμένουν και άλλες πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.»

ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΑΝ: Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροKleenex Allergy Comfort – Τα νέα χαρτομάντηλα για άμεση ανακούφιση από αλλεργίες
Επόμενο άρθροΔιαδικτυακή παρουσίαση της νέα καμπάνιας #OurLarnaca