Ο Όμιλος C.A.Papaellinas παρουσιάζει στην αγορά τα νέα χαρτομάντηλα Kleenex Allergy Comfort, ιδανικά για τη μύτη και την περιοχή γύρω από τα μάτια σε περιπτώσεις αλλεργιών

 

Σκόνη στην ατμόσφαιρα; Κατοικίδια τριγύρω; Εποχή ανθοφορίας; Υποφέρετε από ρινική καταρροή και υγρά μάτια; Το άγγιγμα απαλότητας και φροντίδας των νέων Kleenex Allergy Comfort από τον Όμιλο C.A.Papaellinas, είναι η απάντηση για ασφαλή χρήση και ανακούφιση την κατάλληλη στιγμή.

Εξαιρετικά απαλά και απορροφητικά, τα νέα Kleenex Allergy Comfort είναι φτιαγμένα ειδικά για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Τα εξιδεικευμένα χαρτομάντηλα είναι ιδανικά κατά τους μήνες που οι αλλεργίες είναι σε έξαρση, συμπεριλαμβανομένων των μηνών του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, προσφέροντας μια στιγμιαία αίσθηση ανακούφισης.

Τα νέα Kleenex Allergy Comfort είναι υποαλλεργικά και με πατενταρισμένη τεχνολογία που δεν αφήνει χνούδι όταν χρησιμοποιούνται, φτιαγμένα χωρίς αρώματα, λοσιόν, μελάνια και βαφές.

Είναι επίσης δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιείτε με ασφάλεια γύρω από τα μάτια και στο πρόσωπό σας.

Tο κουτί των νέων Kleenex Allergy Comfort είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλώσιμο υλικό και ανακυκλώνεται 100%.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινή σειρά περιποίησης μαλλιών: Gliss Summer Repair
Επόμενο άρθρο40 χρόνια ΚΕΑΝΙΤΑ με συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου