Το #1 DIY κανάλι στον κόσμο που εισήγαγε τα σύντομα, ελκυστικά και έξυπνα howto βίντεο, προσφέρει γέλιο, διασκεδαστικές χειροτεχνίες και πολύχρωμο περιεχόμενο σε περισσότερους από 239 εκατομμύρια θεατές

 

Το 5-Minute Crafts, το παγκόσμιο brand ψυχαγωγίας που συγκεντρώνει περισσότερες από 1,7 δισεκατομμύρια ώρες θέασης και 21 δισεκατομμύρια προβολές μόνο στο κανάλι του στο YouTube, συμπληρώνει 5 χρόνια παρουσίας στην εν λόγω πλατφόρμα. Το κανάλι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 19 γλώσσες και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το πιο δημοφιλές κανάλι της TheSoul Publishing – του βραβευμένου παγκόσμιου ψηφιακού στούντιο που παράγει δημιουργικά βίντεο που σαρώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες streaming.

Με τη δύναμη του θετικού περιεχομένου, το 5-Minute Crafts – που είναι επίσης γνωστό για τα διασκεδαστικά και τα ιδιόμορφα how-tos βίντεό του – εκτοξεύει τη δημιουργικότητα όντας ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια στο κοινωνικό σκηνικό. Πιο συγκεκριμένα, το 5-Minute Crafts έχει στο ενεργητικό του 74+ εκατομμύρια συνδρομητές μόνο σατο εμβληματικό κανάλι του στο YouTube. Το brand έχει απήχηση και σε πολλές άλλες πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok, το Pinterest, το Snap και το Roku κατέχοντας στο πορτφόλιό του ένα ευρύ φάσμα από κανάλια όπως το 5-Minute Recycle, 5-Minute Recipes and 5-Minute Crafts Family.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 5-Minute Crafts είναι το μοναδικό brand στον κόσμο  που κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων καναλιών (από συνδρομητές / ακολούθους) τόσο στο YouTube  όσο και  στο Facebook.

Ο Αντιπρόεδρος Platform Partnerships στη TheSoul Publishing, Victor Potrel, δήλωσε σχετικά: «Οι ομάδες του 5-Minute Crafts αναζητούν συνεχώς νέες προκλήσεις, πειραματίζονται και εξελίσσονται με στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους κάθε χρόνο και περισσότερο. Οι ομάδες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες, μιας και βρίσκουν τρόπους να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες τάσεις και στις γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες. Συγκεκριμένα, τον περασμένο χρόνο υιοθετήσαμε άμεσα το νέο format Shorts στο YouTube, το οποίο απέφερε εκατομμύρια προβολές και κάποιες από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών. Αυτό αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας μας και ανυπομονώ για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Πέραν από τις χειροτεχνίες του 5-Minute, η πενταετής βασιλεία του 5-Minute Crafts έχει αναδείξει επίσης μια πληθώρα διασκεδαστικών θεμάτων γύρω από την ομορφιά, τις συνταγές και τα τρόφιμα, το back-to-school, τα ταξίδια και hacks καθαριότητας. Η θεματολογία του δεν σταματά εδώ, αφού  το  5-Minute Crafts  προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις του κοινού του με την πρόσφατη προσθήκη διαφορετικών βίντεο, όπως τα σύντομα βίντεο, βίντεο με πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο και ζωντανή μετάδοση (livestreaming), η οποία και συγκέντρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες. Με την πάροδο του χρόνου, η TheSoul Publishing έχει κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας ελκυστικού περιεχομένου, ψυχαγωγώντας ένα ευρύ κοινό ανεξαρτήτως τοποθεσίας και προτιμήσεων.

Σύμφωνα με τις κατατάξεις του Tubular, το 5-Minute Crafts είναι το ψηφιακό DIY brand με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως και το τέταρτο σε θεαματικότητα τόσο στο Facebook όσο και στο YouTube. Η εταιρεία του brand, TheSoul Publishing, κατέχει την πρώτη θέση δίπλα στην Walt Disney Company ως η εταιρεία ψυχαγωγίας με τους περισσότερους παγκόσμιους θεατές (unique viewers) για το 2020 στο Facebook και στο YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 5-Minute Crafts και την TheSoul Publishing, επισκεφθείτε https://www.thesoul-publishing.com/

Σχετικά με την TheSoul Publishing

Η TheSoul Publishing είναι ένα βραβευμένο ψηφιακό στούντιο το οποίο παράγει ψυχαγωγικό, θετικό και πρωτότυπο περιεχόμενο για ένα παγκόσμιο κοινό. Ούσα η πιο δημοφιλής εταιρία διαδικτυακών μέσων στον κόσμο, η TheSoul Publishing έχει περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ακόλουθους σε Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest, και Snap. Η παγκόσμια δημιουργική της ομάδα δημιουργεί συνεχώς ελκυστικό και shareable περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες, σε 19 διαφορετικές γλώσσες, που διανέμεται μέσα από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία 3D, εντυπωσιακά stop motion, fun live-action, ιδιόμορφα μουσικά βίντεο, εμπνευσμένες χειροτεχνίες και ζωηρά animation, το πορτφόλιο με τα brands της TheSoul Publishing, τα έχει όλα. Τα διάσημα κανάλια της TheSoul Publishing περιλαμβάνουν τα 5-Minute Crafts, Bright Side, 123 GO !, Avocado Couple, La La Life, Slick Slime Sam και Teen-Z. Το κανάλι με τις περισσότερες προβολές, το 5-Minute Crafts, αποτελεί το Νο1 ψηφιακό DIY brand και είναι το μοναδικό που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων 10 καναλιών YouTube και σελίδων στο Facebook.

Τα τρέχοντα πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνουν επέκταση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, podcast και πλατφόρμες ροής – όπως TikTok, Instagram, Snap, Roku, Apple, Spotify, Amazon Prime και κινέζικες πλατφόρμες όπως Xigua, Douyin και Bilibili – καθώς και η συνεχής ανάπτυξη της παγκόσμιας ομάδας παραγωγής της, έτσι ώστε να παρέχει στο κοινό της περισσότερο από το περιεχόμενο που τόσο έχει αγαπήσει.

Η TheSoul Publishing έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις, όπως το ‘Digital Studio of the Year’ στα βραβεία Digiday Video & TV το 2021, Drum Award το 2021 (Best Use of Pinterest), υποψηφιότητα για το 5-Minute Crafts στα Webby Awards 2021, υποψηφιότητα στα Streamy Award το 2020 (Best Brand Engagement), και υποψηφιότητες στα Shorty Award το 2021 (Best YouTube presence και Best Community Engagement). Επιπρόσθετα, έχει κερδίσει υποψηφιότητα στα 2021 Drum Award (Video Team of the Year) καθώς και βραβείο Media Excellence (Excellence in Original Content).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TheSoul Publishing, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜη με αφήσεις ποτέ – Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες
Επόμενο άρθροweCruise.net… η πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης κρουαζιέρων τώρα και στην Κύπρο