Η εταιρεία προσφέρει στους πιστούς πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν είδη σερβιρίσματος MasterChef

 

Γεύση από Master Chef δίνουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στους πιστούς πελάτες τους, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win, μέσα από το οποίο η εταιρεία ανταμείβει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Ειδικότερα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή τα υψηλής ποιότητας είδη σερβιρίσματος που φέρουν την επωνυμία και το logo του τηλεοπτικού προγράμματος MasterChef.

Οι πελάτες των Υπεραγορών μπορούν να αποκτήσουν μπολ δύο διαφορετικών μεγεθών, πιατέλα και δίσκο σερβιρίσματος, καθώς και ένα σετ τριών μπολ με δίσκο σερβιρίσματος, κάνοντας τις αγορές τους είτε εντός των υπεραγορών, είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, αφού συγκεντρώσουν τα σχετικά κουπόνια. Κάθε αγορά αξίας €10 σε μια απόδειξη αναλογεί σε ένα ψηφιακό κουπόνι. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους για μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν καταργήσει τα εκτυπωμένα κουπόνια, προσφέροντας τα πλέον μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Τα ψηφιακά κουπόνια θα μοιράζονται και θα εξαργυρώνονται από τις 14 Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου 2021, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή των ψηφιακών κουπονιών είναι η εγκατάσταση του mobile app Stick & Win, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου που σημειώνεται, αλλά και τη μεταφορά κουπονιών σε άλλο χρήστη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συγκέντρωσης κουπονιών Stick & Win ισχύει μόνο για όσους έχουν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alphamega Family.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στο πρόγραμμα ανταμοιβής Alphamega Family μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας των Υπεραγορών Αλφαμέγα και της εφαρμογής Alphamega Loyalty ή στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών εντός των καταστημάτων.

Απολαύστε όμορφες στιγμές με την παρέα σας και σερβίρετε τα αγαπημένα σας εδέσματα στα υψηλής ποιότητας προϊόντα MasterChef!

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣημαντικό επίτευγμα Κύπριου νευροχειρουργού  
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός & Ταξίδι: Τι πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις στο αεροπλάνο