Η Alpha Bank Cyprus Ltd συνεχίζει τη διεύρυνση των καταθετικών της προϊόντων, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των Πελατών της, προσφέροντας σταθερό καταθετικό επιτόκιο 2,50% ετησίως, για δωδεκάμηνες καταθέσεις άνω των €70.000.

Με γνώμονα την προσφορά αυξημένων αποδόσεων, η Alpha Bank δίνει τη δυνατότητα στους Πελάτες της να ανεβάσουν το επίπεδο απόδοσης των 12μηνων προθεσμιακών τους καταθέσεων άνω των €70.000, με σταθερό ετήσιο επιτόκιο 2,50%. Με τη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου προθεσμίας, οι Πελάτες έχουν τη δυνατότητα ανάληψης, αύξησης του κεφαλαίου ή ανανέωσης της κατάθεσης και κεφαλαιοποίησης του τόκου προθεσμίας.

Η Alpha Bank, μέσω της σειράς «Alpha Προθεσμιακές Καταθέσεις», δίνει επίσης περαιτέρω επιλογές στους Πελάτες της, με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, καθώς προσφέρει σταθερό ετήσιο επιτόκιο 1,60% και 1,50% για καταθέσεις άνω των €50.000, διάρκειας 18 μηνών και 24 μηνών, αντίστοιχα. Ο τόκος δεν ανατοκίζεται και η καταβολή του πραγματοποιείται στη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, απευθυνθείτε σε ένα από τα Καταστήματα της Τράπεζας ή στο www.alphabank.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜε μια προεδρική δέσμευση ολοκληρώθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης για την ενδομητρίωση
Επόμενο άρθροΤο ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Ευρωπαϊκή Περίκλειστη Πόλη» ταξιδεύει στον κόσμο