Μοίρασε bonus 300.000 στο Δίκτυο Πωλήσεων

 

Ανοδική πορεία συνεχίζει να καταγράφει η Altius Insurance η οποία εξελίσσει τον κύκλο εργασιών της ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της αγοράς. Η Altius Insurance συνεχίζοντας τη ραγδαία ανάπτυξη της κατέγραψε το 2020 κέρδη της τάξης των 6.1 εκ. ευρώ ενώ έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την 6η θέση στην κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, κατέχοντας ένα δείκτη φερεγγυότητας που φτάνει το 210%.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας πως κλειδί για την επιτυχία της αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, ανταμείβει τους συνεργάτες της ενθαρρύνοντας  την παραγωγικότητά τους.

Έτσι, τηρώντας τη δέσμευση της απέναντι στο Δίκτυο Πωλήσεων της και συνεχίζοντας μια τακτική χρόνων, κατέβαλε για το 2020 φιλοδώρημα – bonus ύψους €300. 000 στους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους. Κινήσεις σαν αυτές, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη πως ο ασφαλιστικός κλάδος είναι ένας κλάδος με προοπτική ανάπτυξης. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας  και τα εφόδια γνώσης που προσφέρει η Altius Insurance για Ασφαλιστικούς Συμβούλους, αξίζουν  και επιβραβεύονται.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑναβαθμίζεται ο στόλος της SKY express – Και 5ο “πράσινο” Airbus
Επόμενο άρθροΤα έκανε γυαλιά καρφιά στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών