Η SKY express διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικό στόλο συνολικά στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται και η άφιξη του 6ου αεροσκάφους

 

Το 5ο αεροσκάφος το οποίο θα εξυπηρετεί και το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική του ταχύτερα αναπτυσσόμενου ελληνικού αερομεταφορέα σε επίπεδο στόλου και ταξιδιωτικής εμπειρίας.

SKY express Green fleet

Τα έξι Airbus A320neo της SKY express αποτελούν τα δημοφιλέστερα αεροσκάφη στην κατηγορία τους. Διακρίνονται για τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά τους, αφού καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Airbus προηγούμενης γενιάς.

Η βέλτιστη αεροδυναμική τους και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η εταιρεία, αποτελούν συνδυασμό που εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και άρα μεγαλύτερη αυτονομία.

Τα Α320neo, τα οποία εξοπλίζονται με κινητήρες CFM Leap 1A, έχουν 15% χαμηλότερη κατανάλωση από άλλες εκδόσεις του ιδίου αεροσκάφους, ενώ παρουσιάζουν αυξημένη εμβέλεια κατά περίπου 700 χλμ. Ταυτόχρονα, έχουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και μονοξειδίου του αζώτου.

Τον “πράσινο” στόλο της SKY express συμπληρώνουν τα υπόλοιπα 10 αεροσκάφη τύπου ATR. Συγκεκριμένα, έχουν χαρακτηριστεί ως ο πιο οικολογικός στόλος ελικοφόρων αεροσκαφών της εγχώριας αγοράς με έως 18% μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Νέα ταξιδιωτική εμπειρία

Η SKY express ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις του επιβατικού κοινού αρχής γενομένης από την τρέχουσα και ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα τουριστική περίοδο. Οι ταξιδιώτες, εκτός από τα “πράσινα” αεροσκάφη, έχουν στη διάθεσή τους προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους, προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και ευέλικτες επιλογές ταξιδιού.

Σήμερα το πτητικό έργο της SKY express εκτείνεται σε 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς και διαρκώς ενισχύεται με νέα δρομολόγια.

Παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”.

Στρατηγική συμφωνία

Με την παραλαβή του 5ου αεροσκάφους, επισφραγίζεται η στρατηγική συμφωνία με την Griffin Global Asset Management, μια από τις μεγαλύτερες και πιο πρωτοποριακές εταιρείες παροχής ευέλικτων λύσεων  για αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Όπως τονίζει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express “συνδυάζουμε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία, κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία προστασία του περιβάλλοντος. Πλέον έχουμε στη διάθεσή μας το 5ο υπερσύγχρονο αεροσκάφος και μαζί με αυτό έναν δυνατό συνεργάτη, την Griffin Global Asset Management. Είμαστε η εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και “πράσινο” στόλο επί του συνόλου των αεροσκαφών μας. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μας επιτρέπει να κερδίζουμε καθημερινά μερίδιο στην αγορά μας και στις προτιμήσεις τους”.

Την ικανοποίηση για τη στρατηγική συνεργασία με την SKY express εκφράζει  σε δήλωσή του και ο Πρόεδρος της Griffin κ. Marc Baer “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από τη συνεργασία μας με την SKY express, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Η κορυφαία τεχνολογία του  Airbus A320N ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της εταιρείας και των ανθρώπων της. Οι σταθεροί οικονομικοί δείκτες και τα υψηλά δεδομένα  βιωσιμότητάς του, εξασφαλίζουν μια επαναστατική επιλογή, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα των ταξιδιωτών.”

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔ. Παπαδάκης: Προκαλεί η Τουρκία με τη βάση drones στα κατεχόμενα  
Επόμενο άρθροΑνοδική πορεία για την Altius Insurance