Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης προς το καλύτερο, η Carlsberg λανσάρει την 1η και μοναδική μπύρα Χωρίς Αλκοόλ που παράγεται στην Κύπρο. Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες και τοπικές τάσεις της αγοράς για προϊόντα χωρίς αλκοόλ, η Carlsberg 0.0 έρχεται να προσφέρει την επιλογή αυτή με την υπογραφή της Carlsberg, μιας μάρκας ταυτισμένης με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και το σεβασμό προς τον καταναλωτή.

Με μόνο 15 θερμίδες ανά 100ml και καθόλου αλκοόλ, η Carlsberg 0.0 είναι μια δροσιστική, ξεδιψαστική και υγιεινή επιλογή που ξεπερνά τις καθιερωμένες στιγμές κατανάλωσης της μπύρας με αλκοόλ, συντροφεύοντας τους καταναλωτές σε νέες περιστάσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας – μεσημεριανό στη δουλειά, στο επαγγελματικό ραντεβού, στην παραλία, μετά το γυμναστήριο, με το υγιεινό και χαμηλό σε θερμίδες γεύμα τους, σε στιγμές χαλάρωσης. Γιατί κάθε στιγμή μπορεί να γίνει καλύτερη με μία μπύρα… ανεξάρτητα από το αλκοόλ!

Η Carlsberg 0.0 διακρίνεται για τον δροσιστικό χαρακτήρα και ελαφρύ σώμα της και διατίθεται σε μπουκάλι 33cl και τενεκεδάκι 33cl. Παράγεται με τα ίδια φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της Carlsberg Pilsner – νερό, 100% βύνη κριθαριού, φυσικές αρωματικές ύλες, λυκίσκο και αρώματα λυκίσκου - και στην συνέχεια αφαιρείται το αλκοόλ χάρη στην τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί από το ζυθοποιείο του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Γιατί η κάθε στιγμή γίνεται ακόμα καλύτερη με μια Carlsberg 0.0!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΙνστιτούτο Κύπρου και Γαλλικό Ινστιτούτο συνεχίζουν την συνεργασία τους
Επόμενο άρθροΈνας δρόμος με μακρά ιστορία