Το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου (JCI Cyprus) ανακοινώνει ότι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αναδείχθηκε κατά την Γενική Συνέλευση, η οποία έλαβε χώρα την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου  2021 συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρώην Πρόεδρος: Ντολόρες Νικολαϊδου

Πρόεδρος: Άντρη Προδρόμου

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Αγαθοκλέους

Αντιπρόεδρος Α: Νικόλας Κωνσταντίνου

Αντιπρόεδρος Β: Μήνος Αγαθοκλέους

Γραμματέας: Ειρήνη Δράκου

Ταμίας: Αλέξης Χατζηκλεοβούλου

Νομικός Σύμβουλος :Δήμος Γεωργιάδης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων : Ειρήνη Αρτάκα

Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: Παναγιώτης Παναγιωτίδης

Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων :Πασχάλης Πασχάλη

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ :Εύη Πολυδώρου

Μήνυμα Προέδρου JCI Cyprus

Ως πρόεδρος του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου JCI Cyprus  για το 2022, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσω να προσφέρω  με τον ίδιον ζήλο, το ίδιο μεράκι κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία του JCI. Προοπτική, καινοτομία, εξειδίκευση, υπευθυνότητα, στρατηγική, κοινωνική συμμετοχή, απόφαση, δικτύωση, αυτοπεποίθηση, ηγεσία, ανάπτυξη, ευκαιρίες, εγρήγορση, σχεδιασμός, πράξη. Αυτές οι βασικές, ίσως και οι βασικότερες λέξεις και έννοιες, οι οποίες συνδέονται άρρηκτα με την εν γένει φιλοσοφία του οργανισμού.

Και αυτές οι έννοιες και οι λέξεις όταν μπαίνουν σε κλιμακωτή σειρά συντελούν στην εκπλήρωση των στόχων, στην αποτελεσματικότητα και λειτουργούν συνθετικά προς τη δημιουργία ενός στερεού παρόντος στο οποίο θα σταθεί και το μέλλον, με όλες τις εκφάνσεις της δραστηριότητάς μας. Ναι, μπορούμε στην Κύπρο οι νέοι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το δικό μας οικοσύστημα καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Αρκεί να λειτουργούμε ως ομάδα.

Είναι βασική συνισταμένη να αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες, να κατανοούμε τις τρέχουσες τάσεις, να αξιοποιούμε την εμπειρία, να ποντάρουμε στην εξειδίκευση και να προετοιμαζόμαστε. Η προνοητικότητα και η ικανότητα της ευελιξίας καθώς και η ορθή συνεργασία μεταξύ μας, είναι σήμερα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Relia Trading προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της την InBody Co
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα για το νέο πλήρως ηλεκτρικό Toyota bZ4X