Τρία νέα δρομολόγια για το 2022 και έξι δρομολόγια με αυξημένη συχνότητα
 

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο*, ανακοίνωσε σήμερα την περαιτέρω ενίσχυση της βάσης της στην Κύπρο, με την προσθήκη δυο αεροσκαφών Airbus A321neo.

Η προσθήκη των έξτρα αεροσκαφών, επιτρέπει την έναρξη τριών νέων δρομολογίων καθώς και αυξημένη συχνότητα σε έξι δρομολόγια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι κρατήσεις για τα νέα δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει, με εισιτήρια διαθέσιμα στο wizzair.com ή στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας.

Η διάθεση δύο ακόμη αεροσκαφών στη βάση της Wizz Air στη Λάρνακα αυξάνει τη βάση στα τέσσερα αεροσκάφη. Πρόκειται για μια κίνηση που ανεβάζει τον αριθμό των δρομολογίων από τη βάση σε 32, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης τριών νέων δρομολογίων από τη Λάρνακα. Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να πετούν προς Νταμάμ, Τζέντα και Ριάντ στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, η αύξηση της διαθεσιμότητας θέσεων επιτρέπει στην Wizz Air να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων της από τη βάση προς Αθήνα, Λονδίνο Λούτον, Πράγα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη, Γιερεβάν.

«Είμαστε χαρούμενοι για την επέκταση στην Κύπρο, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε την παρουσία μας στην αγορά, διπλασιάζοντας τον αριθμό των αεροσκαφών μας στη χώρα. Η διάθεση αυτών των δύο επιπλέον αεροσκαφών στη Λάρνακα μας επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας στην αγορά, παρέχοντας στους επιβάτες μας την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε συνολικά 32 προορισμούς και 18 χώρες από την Κύπρο με τη Wizz Air», σχολιάζει ο Robert Carey, Πρόεδρος της Wizz Air.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της Wizz Air και η προσθήκη 2 ακόμα αεροσκαφών στην βάση της αερογραμμής στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο στην τουριστική βιομηχανία και στην οικονομία της χώρας μας» δήλωσε η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, Ελένη Καλογήρου.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ WIZZ AIR

Δρομολόγιο Συχνότητα Ναύλα από* Έναρξη
Λάρνακα – Τζέντα Σάββατα μέχρι 16-Σεπ.,

Έπειτα Τρίτη, Σάββατο

29.99 EUR 8-Ιουλ.-23
Λάρνακα– Νταμάμ Σάββατα μέχρι 19-Σεπ,

Έπειτα Τρίτη, Σάββατο

29.99 EUR 4-Ιουλ-23
Λάρνακα – Ριάντ  Δευτέρες μέχρι 19-Ιουν., Έπειτα Δευτέρα, Παρασκευή 29.99 EUR 17-Απρ-23

* Τιμή απλής μετάβασης, συμπεριλαμβανομένου του κόστους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή (μέγ.: 40x30x20cm). Η τσάντα τρόλεϊ και κάθε παραδοτέα αποσκευή υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά WIZZ.

** Ισχύουν όροι, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις.

Wizz Air: Η Wizz Air, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη με στόλο 172 αεροσκαφών Airbus A320 και A321. Μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών της αεροπορίας προσφέρει ανώτερη εξυπηρέτηση και πολύ χαμηλά ναύλα, καθιστώντας την Wizz Air την προτιμώμενη επιλογή 27.1 εκατομμυρίων επιβατών κατά το οικονομικό έτος F22 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2022. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου με την ένδειξη WIZZ. Η εταιρεία αναδείχθηκε πρόσφατα ως μία από τις δέκα κορυφαίες ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο από το airlineratings.com, τη μοναδική εταιρεία αξιολόγησης ασφάλειας και προϊόντων στον κόσμο ενώ κέρδισε τον τίτλο Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2020 από το ATW, την πιο πολυπόθητη τιμή που μπορεί να λάβει μια αεροπορική εταιρεία ή άτομο, αναγνωρίζοντας άτομα και οργανισμούς που έχουν διακριθεί μέσω εξαιρετικής απόδοσης, καινοτομίας και ανώτερης εξυπηρέτησης. Η Wizz Air έχει επίσης αναγνωριστεί ως η «Πιο βιώσιμη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους» στα World Finance Sustainability Awards 2022 και ως η «Παγκόσμια Ομάδα Περιβαλλοντικής Αειφορίας Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς» από το CAPACentre for Aviation Awards for Excellence 2022.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Ryanair επαναφέρει το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα  – Πέντε νέα δρομολόγια
Επόμενο άρθροΚΕΔΙΠΕΣ: Mείωση 19,2% στις ταμειακές εισροές