Η Carob Mill Restaurants, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Λανίτη, συμπληρώνει φέτος 20 συνεχή και επιτυχημένα χρόνια προσφοράς ποιοτικών και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών στον τομέα των εστιατορίων και της αναψυχής γενικότερα.

Η Carob Mill Restaurants, με 20 πλέον χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα της εστίασης και σε συνδυασμό με τη στρατηγική υποστήριξη του Ομίλου Λανίτη, έχει καταστεί πλέον ένας ηγετικός οργανισμός στον τομέα της.

Η εταιρία λειτουργεί σήμερα  επτά εστιατόρια  και ένα lounge καφέ-μπαρ στο Χαρουπόμυλο Λανίτη και στη Μαρίνα Λεμεσού, προσφέροντας μια ποικιλία από κουζίνες, όπως η Κυπριακή, Μεσογειακή, Ιταλική, Ασιατική και διεθνής:

Artima Bistro, Karatello Tavern, Draught Microbrewery, Ciao Napoli, MEATing Grill & Co, Yabashi, Calma (Limassol Marina), Stretto Cafe Lounge-bar.

Τα πιο πάνω εστιατόρια της εταιρίας έχουν βραβευθεί επανειλημμένα για την ποιότητα των προϊόντων και της εξυπηρέτησης τους, τόσο σε τοπικούς, όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι επιβραβεύονται για 20 συνεχή χρόνια με τη σταθερή προτίμηση των χιλιάδων τακτικών τους επισκεπτών.

Επιπρόσθετα, τα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants προσφέρουν και υπηρεσίες delivery και catering.

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων στους μοναδικούς ιδιόκτητους χώρους της στη Λεμεσό, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη και στο Κτήμα Λανίτη. Η μακροσκελής λίστα των VIP εκδηλώσεων (εταιρικών και ιδιωτικών) που έχουν διοργανωθεί και φιλοξενηθεί στους πολύ-λειτουργικούς χώρους της, αποδεικνύουν την ικανότητα και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των ανθρώπων της.

Η εταιρία απασχολεί σήμερα πάνω από 300 έμπειρους επαγγελματίες που ειδικεύονται στις υπηρεσίες της επισιτιστικής βιομηχανίας, έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη μίας μεγάλης και πιστής πελατειακής βάσης σε ολόκληρη την Κύπρο.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚλάπηκε ή χάθηκε η κάρτα σας; Το Hellenic Bank Mobile App προσφέρει άμεση απενεργοποίηση 
Επόμενο άρθροΑντηλιακή προστασία “On The Move” από την Frezyderm