Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών της, η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της την επιλογή να παγώσουν ανά πάσα στιγμή την κάρτα τους για λόγους ασφαλείας, σε περίπτωση που αυτή χαθεί ή κλαπεί.

Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας το Hellenic Bank Mobile App, στην επιλογή «Κάρτες», κάτω από την ενότητα «Διαχείριση Κάρτας» οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επιλέξουν «Μπλοκάρετε την κάρτα» (Freeze Card) και να απενεργοποιήσουν προσωρινά την κάρτα τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορούν να επιλέξουν την «Επανενεργοποίηση» (Unfreeze) και να την επαναφέρουν αμέσως. Στην ίδια ενότητα μπορούν επίσης να δηλώσουν ότι η κάρτα τους έχει χαθεί ή κλαπεί.

Το ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App προσφέρει ασφάλεια και άνεση στις συναλλαγές, καθώς η σύνδεση στον λογαριασμό του κάθε χρήστη πραγματοποιείται βιομετρικά, χωρίς να είναι απαραίτητη η εισαγωγή κωδικών, αλλά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου. Παράλληλα, η ταυτοποίηση γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στους λογαριασμούς του, στις κάρτες και στις συναλλαγές του, ενώ με μερικά απλά βήματα μπορεί να μεταφέρει χρήματα, να πραγματοποιήσει τις πληρωμές που επιθυμεί και να εξοφλήσει λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας αποκτούν τον έλεγχο των οικονομικών τους μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων, ενώ με τη βιομετρική ταυτοποίηση, μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αγορές τους στα καταστήματα και στο διαδίκτυο πραγματοποιούνται με ασφάλεια.

«Το Hellenic Bank Mobile App αναβαθμίζεται συνεχώς με γνώμονα την παροχή μιας εύκολης και ευχάριστης τραπεζικής εμπειρίας, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. Η επιλογή προσωρινής απενεργοποίησης και επανενεργοποίησης της κάρτας προσφέρει στους πελάτες μας ασφάλεια και απαλλαγή από το άγχος σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της, με το πάτημα ενός κουμπιού», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Σκλάβος Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας και Ταυτότητας της Ελληνικής Τράπεζας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΟι Χυμοί ΕΝΑ στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη»
Επόμενο άρθροCarob Mill Restaurants: 20 χρόνια παρουσίας με 7 εστιατόρια και 1 lounge καφέ