Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την ενημέρωση των γυναικών για θέματα γονιμότητας και με αφορμή τη μέρα της γυναίκας η  Cryos International, παρέχει σε όλες τις γυναίκες 50% έκπτωση στις ορμονολογικές εξετάσεις AMH και FSH μέχρι τις 15 Μαρτίου.

H εξέταση των ορμονών AMH και FSH είναι ένας σημαντικός δείκτης του αποθέματος των ωοθηκών και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες γονιμότητας μιας γυναίκας. Παρέχοντας τις ορμονολογικές εξετάσεις στην μισή τιμή, η Cryos International Cyprus στοχεύει να ενθαρρύνει την πρόληψη όσο αφορά τη φροντίδα του αναπαραγωγικού συστήματός τους και να ενδυναμώσει τις γυναίκες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές για τη γονιμότητά τους, όπως η κατάψυξη ωαρίων.

Για να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, οι γυναίκες μπορούν να καλέσουν στο 22007656 ή να στείλουν email στο [email protected]  για να κλείσουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Cryos στη Λευκωσία. Οι ειδικοί της Cryos θα διενεργήσουν την εξέταση, θα παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές ανάλογα με τα αποτελέσματα και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://www.cryosinternational.com/en-gb/cy-shop/donor/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροH δύναμη της ανταλλαγής εμπειριών
Επόμενο άρθροΗ γυναίκα πρέπει να γιορτάζεται μεγαλόφωνα