Την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει άλλη θέση στον ΔΗΣΥ γνωστοποίησε ο Δημήτρης Δημητρίου.

«Διεκδίκησα τη θέση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού γιατί πίστευα -και συνεχίζω να πιστεύω- ότι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να εκσυγχρονιστούμε για να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε», τονίζει σε σημερινή ανακοίνωση ο Δημήτρης Δημητρίου, Βουλευτής Λευκωσίας, ΔΗ.ΣΥ.

«Το πρώτο βήμα έγινε. Πέραν των 20,000 μελών του κόμματος ενεργοποιήθηκαν, εναπόθεσαν και πάλι τις ελπίδες τους στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Οι εκλογές δεν βλάπτουν την ενότητα, αποτελούν προϋπόθεση της. Στη σύντομη προεκλογική περίοδο επιχείρησα να αναδείξω μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και να επισημάνω νέες ανάγκες που δημιουργούν οι απαιτήσεις των καιρών. Κατέθεσα υλοποιήσιμες προτάσεις που συμβάλουν στην ανοικοδόμηση του Συναγερμού.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που πρέπει να γίνουν. Θα στηρίξω, με όλες μου τις δυνάμεις, τη νέα μας Πρόεδρο για να κάνουμε και τα επόμενα βήματα μπροστά. Θα της εισηγηθώ να προωθήσουμε όσες από τις προτάσεις μου τη βρίσκουν σύμφωνη και να βελτιώσουμε άλλες για το καλό του κόμματος μας.

Θέλω να ανακοινώσω ότι δεν θα διεκδικήσω άλλη θέση στην ηγεσία του κόμματος στις εκλογές της 7ης του Μάη. Δεν είμαι κυνηγός καρεκλών. Ούτε χρειάζομαι καρέκλα για να υπηρετήσω την ενότητα του κόμματος. Μου αρκεί η θέση που ο Συναγερμικός κόσμος μου εμπιστεύθηκε ως Βουλευτή Λευκωσίας και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών για να συνεχίσω να μάχομαι για ένα καλύτερο Συναγερμό με καθαρές θέσεις για πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα.», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Χριστοδουλίδη – Τσίπρα στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΝέος ευρωπαϊκός στόχος να αυξηθεί κατά 15% η απορρόφηση άνθρακα στην ΕΕ