Το πρώτο Κέντρο χρηματοοικονομικού οργανισμού στην Κύπρο, που πετυχαίνει αυτή τη διάκριση

 

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών (ΚΕΠ) της Ελληνικής Τράπεζας, κατακτώντας πρόσφατα την πιστοποίηση Διεθνούς Πρότυπου για την Εξυπηρέτηση Πελατών ISO 18295-1. Πρόκειται για το πρώτο Κέντρο χρηματοοικονομικού οργανισμού στην Κύπρο, που πετυχαίνει αυτή τη διάκριση.

Το ISO 18295-1, είναι ένα νέο διεθνές πρότυπο, το οποίο καθορίζει αυστηρές πελατοκεντρικές διαδικασίες, τις οποίες πρέπει να πληροί ένα Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών, προκειμένου να διαχειρίζεται ποιοτικά και αποτελεσματικά τα αιτήματα που θέτονται από τους πελάτες για την εξυπηρέτησή τους. Κατακτώντας αυτή την πιστοποίηση το ΚΕΠ της Ελληνικής Τράπεζας επιβεβαίωσε ουσιαστικά το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, τη γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων των πελατών, αλλά και την προσήλωση του για προσφορά όλο και περισσότερων εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Μέσω του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας, οι πελάτες απολαμβάνουν γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Τόσο οι υφιστάμενοι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας όσο και δυνητικούς πελάτες εξυπηρετούνται εύκολα και πλήρως από το ΚΕΠ, μέσα από μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Μεταξύ άλλων, οι πελάτες μπορούν να λάβουν καθοδήγηση στη χρήση των ψηφιακών καναλιών της  Τράπεζας, πληροφόρηση και λεπτομέρειες σχετικά με τους λογαριασμούς, κάρτες, προϊόντα και άλλα πολλά. Επίσης, με ένα τηλεφώνημα οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν  νέα χρεωστική κάρτα εντελώς δωρεάν, καθώς και να υποβάλλουν  εισηγήσεις, οι οποίες είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες. Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών (hellenicbank.com) μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη λίστα συναλλαγών που προσφέρει το Κέντρο.

Η εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται με ένα απλό τηλεφώνημα στο 8000 9999 από Κύπρο (χωρίς χρέωση) ή στο 22500 500 από το εξωτερικό, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]  ή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τράπεζας (Facebook, Instagram, Twitter).

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤα καταστήματα CELIO στηρίζουν τον πρωταθλητή μας Μάριο Γεωργίου και την συμμετοχή του στο Τόκιο 
Επόμενο άρθροKΙΝΑ – Ανέγειραν 10ώροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες