Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, η αντρική εταιρία ένδυσης CELIO φροντίζει να στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί τους αθλητές που ξεχωρίζουν. Τους αθλητές των οποίων οι κόποι και η προσπάθεια, οφείλουν να αναγνωρίζονται με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Μάριος Γεωργίου, πρωταθλητής ενόργανης γυμναστικής που φέτος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου 2021.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα CELIO Κύπρου καλύπτουν τις ενδυματολογικές ανάγκες του κορυφαίου αθλητή, διασφαλίζοντάς του απαράμιλλο στυλ στην απαιτητική καθημερινότητά του η οποία αποτελείται από γρήγορους ρυθμούς και πολλές υποχρεώσεις όπως πολύωρες και εξαιρετικά απαιτητικές προπονήσεις.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία, είναι απλά μια υπενθύμιση ότι ως καταστήματα Celio και κατ΄επέκταση ως Όμιλος Voici La Mode Group, στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά που έχει όραμα και προσπαθεί με τόσο κόπο να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία με τον Μάριο Γεωργίου» δήλωσε η κα. Άρτεμις Αντωνιάδου, εκ μέρους του ομίλου.

CELIO: Η Γαλλική μάρκα Celio, 36 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1985, έχει καταστεί το κορυφαίο όνομα στην ανδρική ένδυση, τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Με πάνω από 1,100 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες, η μάρκα με τον αστερίσκο γνωρίζει πάντα πώς να καινοτομεί για να ξεχωρίζει, ενώ ικανοποιεί περήφανα το γούστο και τις απαιτήσεις των πελατών της, σε κάθε χώρα.

Βρείτε τα καταστήματα CELIO:
Λευκωσία: The Mall of Cyprus – 1ος Όροφος, Nicosia Mall – Ισόγειο, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 270 Λακατάμια, Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33Α Λατσιά.
Λεμεσός: My Mall – Ισόγειο.
Πάφος: Kings Avenue Mall – Ισόγειο.

Facebook: https://www.facebook.com/celiochypre/
Instagram: @celiocy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕξελέγη το νέο ΔΣ της ΕΤΥΚ
Επόμενο άρθροΔιεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Ελληνικής Τράπεζας