Στην παρουσία στενών συνεργατών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης καθώς και στελεχών και υπαλλήλων της, η εταιρεία ΚΕΟ τέλεσε τα εγκαίνια ενός ακόμα σύγχρονου κέντρου πωλήσεων και διανομής. Μετά την Πάφο, την Αμμόχωστο και τη Λάρνακα, η εταιρεία εγκαινίασε χθες το τέταρτο κατά σειρά κέντρο διανομής, στην επαρχία Λευκωσίας στη Βιομηχανική Περιοχή Λατσιών. Το έργο αποτελεί μέρος των στρατηγικών σχεδιασμών της διεύθυνσης της ΚΕΟ, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχει ολοκληρώσει τέσσερα ιδιόκτητα κέντρα διανομής ενώ συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό και αυτοματοποίηση των παραγωγικών και εμπορικών της διαδικασιών.

Το κέντρο πωλήσεων και διανομής KEO Επαρχίας Λευκωσίας είναι έκτασης 3,800 τετραγωνικών μέτρων και είναι το μεγαλύτερο από όλα τα περιφερειακά κέντρα διανομής της εταιρείας. Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προδιαγραφές αποθήκευσης ποτών και ξηρών τροφίμων, είναι εξοπλισμένες με συστήματα ασφαλείας και είναι φιλικές σε ΑΜΕΑ. Η ανέγερση του ολοκληρώθηκε εντός 11 μηνών και το μοντέρνο αυτό κέντρο διανομής  εξυπηρετεί ήδη την αγορά.

Τον αγιασμό, ο οποίος προηγήθηκε των εγκαινίων, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β’ ενώ τα εγκαίνια τέλεσαν ο Μακαριότατος μαζί με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΚΕΟ plc κ. Κώστα Κουτσό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Χαράλαμπο Παναγιώτου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑυτοί είναι οι πρώτοι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του incynews  
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται το ράλι αυξήσεων για αγορά και ενοικίαση ακινήτων