Μια εμπειρία ζωής στο θρυλικό «Old Trafford», την εμβληματική έδρα της Manchester United, έζησαν εννιά ιδιοκτήτες και στελέχη συνεργείων του μοναδικού δικτύου Castrol Service. Η Castrol, επίσημος χορηγός της Premier League, φιλοξένησε την κυπριακή αποστολή στο βραβευμένο εστιατόριο του σταδίου με την επωνυμία «No7», το οποίο βρίσκεται στην εξέδρα «Sir Bobby Charlton» και έχει θέα τον αγωνιστικό χώρο.

Η εμπειρία περιλάμβανε παρακολούθηση του εντός έδρας αγώνα της Manchester United απέναντι στην West Ham για την 14η αγωνιστική της Premier League, από προνομιακές θέσεις ανάμεσα σε 73.682 φιλάθλους που κατέκλεισαν το γήπεδο, την (ως συνήθως) συννεφιασμένη στο Μάντσεστερ, τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη.

Η ξεχωριστή αυτή φιλοξενία ξεκίνησε τρεις ώρες πριν τον αγώνα με σαμπάνια για καλωσόρισμα και γεύμα πέντε πιάτων επιμελημένα από τους βραβευμένους σεφ του εστιατορίου. Περιλάμβανε επίσης σύντομο πέρασμα από το τούνελ των ποδοσφαιριστών και τον πάγκο των γηπεδούχων, λίγο πριν καθίσουν σε αυτόν οι «Μπέμπηδες».

Οι εννιά προσκεκλημένοι της Castrol επιλέγηκαν με βάση τις πωλήσεις των συνεργείων τους σε προϊόντα Castrol. Το δίκτυο Castrol Service στην Κύπρο αριθμεί 35 επιλεγμένα συνεργεία τα οποία προσφέρουν ένα ιδιαίτερα επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών, με την εγγύηση ποιότητας της Castrol, του κορυφαίου κατασκευαστή λιπαντικών στον κόσμο.

Την ευθύνη ανάπτυξης του δικτύου Castrol Service στην Κύπρο έχει η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των λιπαντικών Castrol.

H Castrol είναι από τον Ιανουάριο του 2022 επίσημος χορηγός της Premier League, του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΟ δεκάλογος των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου
Επόμενο άρθροΗ ασφαλιστική βιομηχανία αντιστέκεται και αναπτύσσεται