Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο GoYield της Gordian περιλαμβάνει μια σειρά από εμπορικά κτήρια που βρίσκονται σε προνομιακά σημεία αναφοράς της πρωτεύουσας και αποτελούν ιδανικές επενδυτικές επιλογές με υψηλές αποδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ακίνητα βρίσκονται υπό ενοικίαση, γεγονός που εγγυάται άμεσες και υψηλές επενδυτικές αποδόσεις.

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Το υπόγειο του κτηρίου αποτελείται από 2 επίπεδα στάθμευσης, το ισόγειο από 5 ανεξάρτητους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καταστήματα ή γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι έξι όροφοι αποτελούνται από γραφειακούς χώρους.

Το ισόγειο κατάστημα και τα γραφεία με αριθμό 1, 2, 4 καθώς και οι γραφειακοί χώροι στους ορόφους 1 – 4 είναι στο παρόν στάδιο υπό ενοικίαση, ενώ τα γραφεία/καταστήματα του ισογείου με αριθμό 2, 3 και οι γραφειακοί χώροι των ορόφων 5 – 6 είναι ελεύθερα.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία ισογείου με αριθμό 1 και 5 καθώς και οι γραφειακοί χώροι στον 1ο όροφο, δεν συμπεριλαμβάνονται στο ακίνητο προς πώληση.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9HV-8PnYFsA

Το ακίνητο κατέχει μια εξαιρετική τοποθεσία στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε μπαρ και εστιατόρια. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα €5.500.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στη Λεωφόρο Στροβόλου, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά εξαώροφο εμπορικό κτήριο σε προνομιακή θέση στη Λεωφόρο Στροβόλου. Βρίσκεται κοντά στις κεντρικές Λεωφόρους Αθαλάσσας και Σταυρού παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Καταλαμβάνει γωνιακή θέση, με ορισμένους ορόφους να έχουν πανοραμική θέα στην πόλη και το γραμμικό πάρκο Πεδιαίου.

Το κτήριο αποτελείται από 23 χώρους στάθμευσης στο υπόγειο, κατάστημα/εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο και πρώτο όροφο και ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους στους επάνω ορόφους. Το υπόγειο έχει εμβαδόν 482 τ.μ., ενώ το ισόγειο και ο πρώτος όροφος έχουν συνολικό εμβαδόν 681 τ.μ.. Οι υπόλοιποι όροφοι διαθέτουν εσωτερικό εμβαδόν 253 τ.μ. ο κάθε ένας. Τα γραφεία έχουν ενιαία διαρρύθμιση και περιλαμβάνουν κουζίνα, δύο αποχωρητήρια και δωμάτιο διακομιστή (server room).

Το κτήριο ανακαινίστηκε πρόσφατα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το ακίνητο ενοικιάζεται σε αξιόπιστες εταιρείες προσφέροντας υψηλή ετήσια απόδοση. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €3.300.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΧάρης Γεωργιάδης: Υποψήφιος του ΔΗΚΟ ο Νίκος Χριστοδουλίδης  
Επόμενο άρθροΔωρεάν ξεναγήσεις στα Μουσεία της Λευκωσίας