Την εξαγγελία της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη για την προεδρία της Δημοκρατίας σχολίασε σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης.

 

Αρχικά, ανέφερε ότι «εάν θα αναζητήσουμε συμβολισμούς, κάποιος μου υπέδειξε ότι υπέβαλε υποψηφιότητα τη γενέθλιο ημέρα του ΔΗΚΟ».

Σε ερώτηση εάν ενοχλεί τον ΔΗΣΥ η υποψηφιότητα, απάντησε «δεν είναι ζήτημα ενόχλησης, είναι απογοήτευση. Και σε προσωπικό επίπεδο επειδή υπήρξαμε συνεργάτες στην ίδια ομάδα του Νίκου Αναστασιάδη και επειδή ανήκουμε στον ΔΗΣΥ που είναι παράταξη με ανοικτά δημοκρατικές διαδικασίες».

Κατηγόρησε τον Νίκο Χριστοδουλίδη ότι «κινήθηκε και τα βρήκε με την αντιπολίτευση. […] Επιτέλους ας τελειώνουμε με το κρυφτούλι. Ο κύριος Χριστοδουλίδης θα είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ. Έχουν συμφωνήσει με το ΔΗΚΟ. Από το φθινόπωρο κάνει προεκλογική. Εξήγγειλε όμως επίσημα τώρα που έχει επέλθει συμφωνία με το ΔΗΚΟ». Σημειώνεται ότι γι αυτές τις αναφορές ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε τις εφημερίδες και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Κληθείς να σχολιάσει εάν είναι ανεξάρτητος υποψήφιος ο κ. Χριστοδουλίδης, απάντησε ότι «ανεξάρτητος είναι ο κ. Ηλιάδης, ο κ. Κολοκασίδης και ο κ. Δημητριάδης. (Ο Μαυρογιάννης) δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος, αφού περίμενε υπομονετικά να τελειώσει η ψηφοφορία στο ΑΚΕΛ, να πάρει 60 ψήφους για να δει εάν θα είναι υποψήφιος. Είναι σοβαρός αυτός ο ισχυρισμός; Από την άλλη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ, ο κ. Μαυρογιάννης υποψήφιος του ΑΚΕΛ και ο κ. Χριστοδουλίδης υποψήφιος του ΔΗΚΟ». Πηγή: sigmalive

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤα τελευταία ‘Limited Edition’ διαθέσιμα διαμερίσματα στο Limassol Del Mar
Επόμενο άρθροEμπορικά κτήρια σε σημεία αναφοράς της Λευκωσίας από την Gordian