Με ένα δελεαστικό συνδυασμό της αρχιτεκτονικής υπεροχής, των προδιαγραφών παγκόσμιας κλάσης, των ανέσεων και της τοποθεσίας, χαρακτηριστικά του Limassol Del Mar που έχουν αποδειχθεί ακαταμάχητα για τους επενδυτές, τα περιθώρια απόκτησης στέγης στο εμβληματικό έργο της Λεμεσού έχουν στενέψει αφού υπάρχουν μόνο έντεκα διαθέσιμα διαμερισμάτα προς επένδυση. Συγκεκριμένα, τέσσερα (4) υπερπολυτελή ρετιρέ, δύο (2) διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και πέντε (5) των τριών υπνοδωματίων, με τις τιμές πώλησης να ξεκινούν από €1,820,000.

Το μοναδικό έργο αποτελεί μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των κατασκευαστικών Ομίλων Leptos και D. Zavos, με περισσότερο από το 90% των διαμερισμάτων να έχουν ήδη πωληθεί, ενώ πολλά από αυτά παραδόθηκαν ήδη στους ιδιοκτήτες και κατοικούνται.

H σειρά από τέσσερα υπερπολυτελή ρετιρέ διαμερίσματα που παραμένουν διαθέσιμα στο ‘The Jewel Collection’ του Limassol Del Mar, αναβλύζουν πολυτέλεια και ποιότητα στο ύψιστο επίπεδο. Η συλλογή των ρετιρέ προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους αγοραστές την ευκαιρία να βιώσουν έναν αναβαθμισμένο τρόπο ζωής, με τη συλλογή των ανεπανάληπτων και δυόροφων ρετιρέ που έχουν δανειστεί το όνομά τους από τα πολυτιμότερα πετράδια του κόσμου, το καθένα από τα οποία είναι επανδρωμένα με μαρμάρινες λεπτομέρειες και γρανίτες που ταιριάζουν απόλυτα στο όνομα και τη χάρη του κάθε πετραδιού. Είναι επιπλωμένα αποκλειστικά από τον ιταλικό οίκο Gianfranco Ferré Home. Η γκάμα των εν λόγω ρετιρέ προσφέρουν την επιλογή των τριών μέχρι πέντε υπνοδωματίων, ενώ περιλαμβάνουν πανέμορφες μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα και ιδιωτική πισίνα.

Τα υπόλοιπα μοναδικά διάθεσιμα διαμερίσματα του έργου που έχουν επίσης σχεδιαστεί και επιπλωθεί αποκλειστικά από τον Οίκο Gianfranco Ferré Home είναι γνωστά ως ‘The Signature Collection’. Η απόλυτη αυτή κομψότητα μεταφέρεται ανεμπόδιστα και στην ιταλική κουζίνα της Arclinea, με επιφάνειες από γρανίτες και εντοιχισμένες συσκευές Miele, καθώς τα μπάνια αποτελούνται από χειροποίητα ντουλάπια, ντελικάτα μωσαϊκά και υλικά Duravit και Hansgrohe.

Παράλληλα, το Limassol Del Mar προσφέρει μια συλλογή από πολυτελείς εγκαταστάσεις 5-αστέρων. Αυτές περιλαμβάνουν το κομψό Lobby, το -αποκλειστικά για τους ένοικους- bistro με θέα τη θάλασσα της Μεσογείου, τη δροσερή εσωτερική και εξωτερική πισίνα, το χαλαρωτικό σπα, το «ενεργητικό» high-tech γυμναστήριο και την 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και θυρωρού.

Τέλος, στο ισόγειο του Limassol Del Mar φιλοξενείται το περίφημο Le Plaza Del Mar, ο νέος εμπορικός προορισμός της πόλης της Λεμεσού, που αναμένεται να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς ενός ασυναγώνιστου τρόπου ζωής τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Το La Plaza Del Mar φιλοξενεί πολυτελείς μπουτίκ στο ισόγειό της,  ενώ παράλληλα κάτοικοι και φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν γαστρονομικές επιλογές και κοκτέιλ μέσα από μια σειρά από πολυτελή εστιατόρια και μπαρ με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassoldelmar.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 510 888, +357 99 990060 για διευθέτηση ιδιωτικής περιήγησης.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροCyta: Τεχνολογική και περιβαλλοντική αναζωογόνηση στην περιοχή της Συκόπετρας
Επόμενο άρθροΧάρης Γεωργιάδης: Υποψήφιος του ΔΗΚΟ ο Νίκος Χριστοδουλίδης