Η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ ΕΤΑΠ Λευκωσίας και ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ των δύο οργανισμών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λευκωσίας κ. Θεόδωρος Κρίγγου παρέδωσε σχετική πλακέτα στην Πρόεδρο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας κ. Χριστίνα Ιακωβίδου, ως αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου και της συνεισφοράς των ξενοδοχείων της επαρχίας Λευκωσίας στον τουρισμό της πόλης.

Ως ΕΤΑΠ πιστεύουμε πως οι ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης και της επαρχίας είναι σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την Λευκωσία. Μέσα από την στρατηγική αυτή συνεργασία, ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να προωθήσουμε καλύτερα τα ξενοδοχεία της Λευκωσίας, αλλά και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν, έχοντας ως γνώμονα την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό.  Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.  Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας. www.visitnicosia.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔυναμική εκστρατεία ΕΤΕΚ για την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων
Επόμενο άρθροΑπευθείας πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα με την Gulf Air