Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο που οργάνωσε το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, με θέμα «Δυνατότητες και αξιοποίηση του διαδικτύου: Επικοινωνία – Πωλήσεις – Ενημέρωση».

Το σεμινάριο, εντάσσεται στις πρωτοβουλίες του Συμβουλίου για ενημέρωση των μελών του σχετικά με τους νέους τρόπους προώθησης των πωλήσεων μέσω του διαδικτύου.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν πολλοί κτηματομεσίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία του Συμβουλίου.

Μ. Κυναιγείρου: Με την επιμόρφωση αναβαθμίζουμε το επάγγελμα

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών προωθεί συνεχώς την ενημέρωση και κατάρτιση των μελών του, ώστε να μπορούν να προσφέρουν με πιο επαγγελματικό τρόπο τις υπηρεσίες τους προς το κοινό.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Μαρίνος Κυναιγείρου ανάφερε ότι η κατάρτιση των μελών μας για τις νέες τάσεις που επέφερε η τεχνολογία, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Θα συνεχίσουμε, πρόσθεσε, να επιμορφώνουμε τα μέλη μας για να αναβαθμίσουμε το επάγγελμα του κτηματομεσίτη και τις υπηρεσίες που προσφέρονται προς το κοινό.

Τέλος, ο κ. Κυναιγείρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύ θετική ανταπόκριση που είχε το σεμινάριο και για το μεγάλο αριθμό μελών του Συμβουλίου που το παρακολούθησαν.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροH ασφάλεια, η υγεία και το περιβάλλον ύψιστο μέλημα της VTTV
Επόμενο άρθροΝέο μέλι Ανθέων Πορτοκαλιάς από το Beeology by Haridemos