Στην Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον αφιέρωσε την 16η Ιουνίου 2021 η VTT Vasiliko Ltd (VTTV), με την πραγματοποίηση ετήσιας ημερίδας «Health, Safety & Environment Day», η οποία οργανώνεται κάθε χρόνο  σε όλα τα τερματικά αποθήκευσης και διαχείρισης ενεργειακών προϊόντων του Ολλανδικού Ομίλου VTTI, του οποίου η VTTV είναι θυγατρική. Η ημερίδα έχει σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού, την αξιολόγηση της απόδοσης του Ομίλου (VTTI) και της τοπικής εταιρείας (VTTV) στον τομέα και την ανταλλαγή απόψεων για βελτιώσεις στο χώρο εργασίας.

Θέμα της φετινής ημερίδας ήταν η «Ιδιοκτησία Ασφάλειας (Safety Ownership)» προτρέποντας τους εργαζόμενους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων, να λαμβάνουν μέτρα για τη διακοπή μη ασφαλών δραστηριοτήτων και να συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα που καθιστούν τον χώρο εργασίας ασφαλέστερο. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλάμβανε την επεξήγηση της σημασίας του όρου «Ιδιοκτησία Ασφάλειας», την παρουσίαση του προγράμματος βράβευσης «VTTI Safety Ownership Award Program» και την παρουσίαση των μελλοντικών σχεδίων του Ομίλου της VTTI. Επίσης, το γραφειακό προσωπικό και το προσωπικό που εργάζεται εντός του τερματικού είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τους χώρους εργασίας, να αξιολογήσουν την εφαρμογή των κανόνων υγείας και ασφάλειας και να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους στο πεδίο για ανταλλαγή απόψεων.

Η VTTV, ιδιοκτήτρια εταιρεία του μεγαλύτερου τερματικού αποθήκευσης και διαχείρισης ενεργειακών προϊόντων στην Ανατολική Μεσόγειο,  διασφαλίζει ότι, στις καθημερινές εργασίες λειτουργίας του τερματικού στο Βασιλικό, εφαρμόζονται οι βέλτιστες πρακτικές για την ασφάλεια του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών και για προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV κ. Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο VTTΙ καθοδηγούμαστε από μια απλή αρχή: Πρώτα οι άνθρωποι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να επιστρέφει ο κάθε εργαζόμενος στο σπίτι, στην οικογένεια και τους φίλους του με ασφάλεια. Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στην Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον και είναι ένας σταθμός που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε αυτοκριτική και να ενημερώσουμε το προσωπικό μας. Για μας, στο τερματικό της VTTV στο Βασιλικό, κάθε μέρα είναι μέρα που η υγεία, η ασφάλεια και το περιβάλλον έχουν προτεραιότητα.»

 

Για τη VTTV:  Το τερματικό αποθήκευσης και διαχείρισης πετρελαιοειδών της VTT Vasiliko Ltd είναι το πρώτο τερματικό του είδους του στην Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο συνδέει τη Μέση Ανατολή και Ασία. Το τερματικό της VTTV διαθέτει 28 δεξαμενές, 544,000 κ.μ. αποθηκευτικούς χώρους, προβλήτα που εκτείνεται 1,5 χλμ στην ανοικτή θάλασσα και 4 σημεία πρόσδεσης δεξαμενόπλοιων χωρητικότητας από 5,000 μέχρι 160,000 τόνων.

Για τη VTTI: Η VTTI είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πάροχους αποθήκευσης ενέργειας και άλλων βασικών προϊόντων όπως χημικά, στον κόσμο. Η VTTI παρέχει πάνω από 10 εκατομμύρια κυβικά μέτρα αποθήκευσης σε πέντε ηπείρους, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα σε μεγάλα σταυροδρόμια και πύλες προμήθειας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • VTTV
Προηγούμενο άρθρο10 προτάσεις από ΣΕΛΚ για αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων
Επόμενο άρθροΕνημέρωση κτηματομεσιτών για τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου