Η 17η Ιουνίου 2024 είναι η ημερομηνία έναρξης της ισχύος του περί Ίδρυσης Υφυπουργείου Μετανάστευσης

Εντός των ημερών αναμένεται η ανακοίνωση για τον διορισμό του Υφυπουργού Μετανάστευσης. Η ανακοίνωση του ονόματος αναμένεται να γίνει μετά την επιστροφή του Προέδρου Χριστοδουλίδη από την Ιορδανία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εξασφαλισμένο το «οκ» από νεαρό δικηγόρο ο οποίος φαίνεται να έχει αποδεχθεί το διορισμό.

Σύμφωνα με γνωστοποίηση του Υπουργού Εσωτερικών, η οποία δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 7 Ιουνίου, η 17η Ιουνίου 2024 είναι η ημερομηνία έναρξης της ισχύος του περί Ίδρυσης Υφυπουργείου Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2024, πλην του άρθρου 6(3) του εν λόγω Νόμου, που αφορά στη μεταφορά προσωπικού και που τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2025.

Ακόμη, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 5 Ιουνίου, σχετικά με μετακινήσεις/τοποθετήσεις Γενικών Διευθυντών, με ισχύ από τις 17 Ιουνίου, ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος τοποθετείται στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας. Η εν λόγω απόφαση δημοσιεύτηκε επίσης στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 7 Ιουνίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα ελληνικά νησιά που προτείνουν οι Times για απόλυτη ξεκούραση
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024: Οι νικητές και οι χαμένοι της ΕΕ