Η DP World Limassol καλωσορίζει το Wonder of the Seas

 

Στον τομέα ευθύνης της DP World Limassol στο Λιμάνι Λεμεσού, κατέπλευσε χθες το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Wonder of the Seas της Royal Caribbean International. Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στη Λεμεσό μέχρι την Πέμπτη, για αλλαγή πληρώματος και ξεκούραση του προσωπικού.

Με μήκος 362 μέτρα, μικτό βάρος 236,857 τόνους, 18 καταστρώματα και δυνατότητα φιλοξενίας 6,988 επιβατών, το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο είναι το πέμπτο κλάσης Oasis στον στόλο της Royal Caribbean. Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο παραδόθηκε πρόσφατα στην εταιρεία και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 4 Μαρτίου στο Φόρντ Λόντερντέιλ της Φλώριδας, προσφέροντας επταήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική προτού σαλπάρει για Βαρκελώνη και Ρώμη για να πραγματοποιήσει ευρωπαϊκές κρουαζιέρες.

Η Royal Caribbean ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μετά και το επιτυχημένο πρόγραμμα κρουαζιέρων με έδρα το λιμάνι της Λεμεσού, το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas θα προσφέρει μια σειρά επταήμερων ταξιδιών στα ελληνικά νησιά κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβρη του 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι, το «Jewel of the Seas» της Royal Caribbean, πραγματοποίησε 17 επταήμερες κρουαζιέρες από τη Λεμεσό και εξυπηρέτησε πέραν των 23 χιλιάδων επιβατών, οι οποίοι ενίσχυσαν την οικονομική δραστηριότητα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες εργοδότησης στη χώρα.

«Είναι με μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε στην Κύπρο και στο λιμάνι Λεμεσού το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο,» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DP World Limassol κ. Nawaf Abdulla. «Η DP World Limassol προσπαθεί να παρέχει εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτηση στους επιβάτες και τα κρουαζιερόπλοια και έχει επενδύσει σημαντικά στην προσέλκυση επιβατικής κίνησης, αναγνωρίζοντας την σημασία του τουρισμού για την οικονομία του τόπου. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που η Royal Caribbean μας εμπιστεύεται την εξυπηρέτηση του μεγαλύτερου της κρουαζιερόπλοιου και προσβλέπουμε στο να τους υποδεχθούμε ξανά τον Αύγουστο», σημείωσε.

«Το γεγονός ότι κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας σαν την Royal Caribbean επιλέγουν και εμπιστεύονται τη Λεμεσό ως λιμάνι επιλογής, αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει η DP World Limassol και η κυβέρνηση για να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα του λιμανιού και να το μετατρέψουν σε κύριο λιμάνι βάσης στην Ανατολική Μεσόγειο», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο ΕΤΕΚ διαφωνεί με τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στα φώτα Café Pari
Επόμενο άρθροΟ Χρίστος Μηνά νέος επιστημονικός διευθυντής του Μακάριου Νοσοκομείου