Μία νέα βράβευση έρχεται να επισφραγίσει την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα και δυναμική του δικτύου κινητής της Epic!  Η Εpic απέσπασε για ακόμη μια φορά την πιστοποίηση “Best Mobile Network in Test” από την διεθνή εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων umlaut, μετά από μια σειρά ανεξάρτητων συγκριτικών μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο κατά την περίοδο 27/7/2020 μέχρι 10/1/2021. Με αυτό το βραβείο, το 4ο στη σειρά, η Epic εδραιώνεται στην κορυφή ως το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις, η umlaut κατατάσσει την Epic ξανά στην πρώτη θέση ανάμεσα στα εγχώρια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας λαμβάνοντας την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, 911 βαθμούς (σε κλίμακα 1 – 1000). Με τη νέα αξιολόγηση το δίκτυο της Epic εξασφάλισε την πρωτιά στις τρεις βασικές κατηγορίες Coverage, Speed και Latency καθώς και σε επιμέρους δείκτες. Συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της στην αγορά, το δίκτυο κινητής της Epic ξεχώρισε στις κατηγορίες:

Coverage: Coverage Excellence, Time on Broadband

Speed: Speeds supporting HD, Speeds supporting UHD Video.

Latency: Best Gaming Class, Best OTT Voice Class

Ο Hakan Ekmen, CEO Telecommunication της umlaut, δήλωσε σχετικά: «H Epic παρουσιάζει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη στην Κύπρο έχοντας συγκεντρώσει μία αξιοσημείωτη συνολική βαθμολογία, 911 βαθμούς από τους 1000. Συγχαρητήρια στην Epic για την βράβευση της με την πιστοποίηση ‘Best in Test’ σε μία ιδιάζουσα εποχή γεμάτη προκλήσεις εν μέσω COVID-19.

Η πιστοποίηση “Best Mobile Network in Test” αποτελεί το δεύτερο βραβείο που λαμβάνει η Epic από την umlaut. H πρώτη βράβευση ήρθε τον Ιούνιο του 2020 μετά από αξιολόγηση των κυπριακών δικτύων κινητής τηλεφωνίας για την περίοδο 4/11/2019 μέχρι 19/4/2020 όπου η Epic κατατάχθηκε στην πρώτη θέση. Η πρωτιά της Epic επιβεβαιώθηκε και τον Νοέμβριο του 2020 έπειτα από αναθεωρημένη αξιολόγηση που κάλυψε την περίοδο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να φτάσουμε σήμερα, στο δεύτερο βραβείο μετά από νέα αξιολόγηση που κάλυψε την περίοδο από 27/7/2020 μέχρι 10/1/2021.

Η αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα του δικτύου της Epic επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το ίδιο διάστημα η εταιρεία βραβεύτηκε και από την Ookla 2 συνεχόμενες φορές ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο». Οι συνεχόμενες βραβεύσεις της Epic από τους ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων umlaut  και Οokla, αποδεικνύουν στην πράξη την υπόσχεση της εταιρείας να παρέχει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο, σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε: «H αφοσίωση μας στο να παρέχουμε κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας επιβεβαιώνεται και από τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων των μετρήσεων. Από πέρυσι το δίκτυό μας έχει βραβευθεί τέσσερεις φορές από 2 παγκόσμια αναγνωρισμένους οργανισμούς μετρήσεων. Η Epic εδραιώνεται στην κορυφή ως το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο αποδεικνύοντας στην πράξη την δέσμευση μας να παρέχουμε στους συνδρομητές μας ένα εξαιρετικό δίκτυο, σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας για να απολαμβάνουν όλοι καθημερινά μια επική εμπειρία επικοινωνίας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακρίσεις από την umlaut και Ookla στο https://bit.ly/epic-No1Network

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις.  Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το  2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο  “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Η umlaut είναι μια διεθνής, end-to-end, πολυτομεακή και ολοκληρωμένων υπηρεσιών εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες (advisory and fulfilment) σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Η σε βάθος εξειδίκευσή της, η ευρεία πρακτική της γνώση και η διεπιστημονική της συνεργασία της επιτρέπει να προσθέτει αξία και ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα των οργανισμών, σε δύσκολες περιόδους κατά τις οποίες οι κλάδοι συγκλίνουν ολοένα περισσότερο. Μια ικανή και ευέλικτη ομάδα 20 εταιρειών συμβούλων και μηχανικών σε 50 τοποθεσίες στον κόσμο και 4.300 εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες και μηχανικοί παρέχουν καινοτόμες λύσεις και μετατροπές σε κάθε βιομηχανία, εξυπηρετούν δημόσιες υπηρεσίες και αναπτύσσουν οργανωσιακές κουλτούρες, δομές και διαδικασίες.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροCyfield: Στα χρονοδιαγράμματα η παράδοση κτιρίου στην ΑΗΚ
Επόμενο άρθροΗ ανακύκλωση στις βασικές δεσμεύσεις της Coca-Cola HBC Κύπρου