Τα μαθήματα που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο για να μας ταξιδέψουν στις κουζίνες του κόσμου.

Μετά από αρκετούς μήνες διακοπής και με την ολοκλήρωση των διαδικτυακών sessions

“Cook Along”, τα μαθήματα μαγειρικής της Lidl επιστρέφουν στον χώρο της Lidl Food Academy. Σχεδιασμένα για αρχάριους, αλλά και πιο έμπειρους, τα διαδραστικά μαθήματα αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία, αλλά και μία όμορφη ευκαιρία επανασύνδεσης με αγαπημένα πρόσωπα.

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου, η Lidl Food Academy επιστρέφει δυναμικά στους κανονικούς της ρυθμούς με ένα άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα θεματικών μαθημάτων. Τα πρωινά του Σαββάτου και τα απογεύματα της Πέμπτης περιλαμβάνουν ιδέες για τέλειο brunch, μυστικά για τις νοστιμότερες αυθεντικές ιταλικές συνταγές, ταϊλανδέζικη κουζίνα, ινδικά αρώματα, γεύσεις από Σικελία, αρμένικα πιάτα, ισπανικές σπεσιαλιτέ και νοστιμιές από το Αιγαίο.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν υπέροχες δραστηριότητες που επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις. Απολαύστε και εσείς υπέροχες θεματικές βραδιές με προβολή ταινιών, γευσιγνωσίες, φεστιβάλ μπίρας, BBQ και ποδόσφαιρο, διαγωνισμό μαγειρικής και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν στα μαθήματα και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο www.lidlfoodacademy.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Lidl
Προηγούμενο άρθροΙδΕΚ και Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διευρύνουν τη συνεργασία τους
Επόμενο άρθροPrimetel: Προειδοποίηση για προσπάθειες παραπλάνησης από επιτήδειους