Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες η Epic, το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο λανσάρει 5G

 

Η πέμπτη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας, 5G, έρχεται για να βελτιώσει  τις ζωές µας περισσότερο από κάθε άλλη πρόσφατη εξέλιξη καθώς αποτελεί την επόμενη τεχνολογική επανάσταση.  Η απόλυτη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με απίστευτες ταχύτητες παρέχει απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας, ενώ ξεκλειδώνει ένα ευρύ φάσµα ευκαιριών καθως αποτελεί  την κινητήρια δύναμη για τη ψηφιακή οικονομία.

Η Epic, με ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα αλλά και με τις αλλεπάλληλες διεθνείς διακρίσεις της τον τελευταίο χρόνο έχει αποδείξει ότι είναι το Νο1 δίκτυο της χώρας με 4 διαδοχικές βραβεύσεις, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Από το 2019, η εταιρεία επενδύει στο ευρυζωνικό της δίκτυο, ενώ στις αρχές του χρόνου ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του Fiber To The Home.

Με το Epic 5G, η Epic εδραιώνεται ως το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευση της να παρέχει στους συνδρομητές της εξαιρετικό δίκτυο με πραγματική οικονομία.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚυστική Ίνωση: Η συμβολή του γενετικού ελέγχου στην ανίχνευση και έγκαιρη αντιμετώπιση συμπτωμάτων
Επόμενο άρθρο“Τρυπώσαμε” στο Neo Plaza – Οι πρώτες φωτογραφίες