Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες ολοκλήρωσης του Neo Plaza

 

Τον Σεπτέμβριο μπαίνει σε λειτουργία το Neo Plaza, το σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο που συνδυάζει τη σημαντική εμπορική δράση και την έντονη κοινωνικότητα, με ποικιλία καταστημάτων, πολλές δραστηριότητες, και ευκαιρίες αναψυχής για  όλη την ημέρα και για όλες τις ηλικίες.

Ήδη ολοκληρώθηκε η δαπεδόστρωση στην κεντρική πλατεία, στο ζωτικό πυρήνα του Neo Plaza που θα περιβάλλεται από χώρους εστίασης, με εσωτερική και εξωτερική ταξινόμηση για απόλαυση και χαλάρωση παντός καιρού. Επίσης, ολοκληρώθηκαν τα προηγμένα δίκτυα και οι παροχές υπηρεσιών, ενώ προετοιμάζεται η ασφαλτόστρωση των χώρων στάθμευσης.

 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες από τους επαγγελματίες που έχουν ήδη εγκατασταθεί στους ειδικούς χώρους του Neo Plaza  για τη διαμόρφωση των εστιατορίων και καταστημάτων τους.

Υλοποιώντας τη βασική ιδέα σχεδιασμού του Neo Plaza που συνδυάζει τη Μεσογειακή κουλτούρα και την Κυπριακή κοινωνική εξωστρέφεια, ολοκληρώθηκε στο σύνολό της η επένδυση των κτιρίων μαζί με την τοποθέτηση ειδικής πέτρας.

Όπως είναι γνωστό, το πάρκο σχεδιάστηκε με αναφορές στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα αισθητική, τη λειτουργικότητα, τις κλιματικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, με ζωτικό στοιχείο ανάπτυξής του σε ένα ανοικτό  και ασφαλές περιβάλλον.

Επίσης, έχουν δημιουργηθεί 1100 θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες του Neo Plaza, προσφέροντάς τους εύκολη και άμεση πρόσβαση στο πάρκο.

Το Neo Plaza σας περιμένει τον Σεπτέμβριο. Με ένα δικό του πρωτότυπο και ιδιαίτερο χαρακτήρα, δημιουργώντας ένα μοναδικό ‘all- day’ προορισμό για μικρούς και μεγάλους!

Πληροφορίες για το έργο: Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της πόλης, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου θα αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΈρχεται τις επόμενες μέρες το δίκτυο 5G της Epic
Επόμενο άρθροΘερμή υποδοχή της Cyprus Airways στη Μάλτα