Μόνο εγώ ξέρω πως έγινε η διαίρεση της Κύπρου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων χθες το βράδυ στην κρατική τηλεόραση TRT, o Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «κάθε τόσο φέρνετε μπροστά μας την ανατολική Μεσόγειο, κάθε τόσο φέρνετε μπροστά μας την Κύπρο».

«Μέσα στην ΕΕ πιστέψτε το καμιά χώρα την τελευταία περίοδο σε σχέση με την Κύπρο δεν γνωρίζει την διαδικασία διαίρεσης. Πώς έγινε η διαίρεση; Πώς έγιναν οι συνομιλίες στο Μπούργκενστοκ; Κανένας δεν τα ξέρει αυτά. Ο μόνος που τα ξέρει αυτά είμαι εγώ. Αν πούμε στο Μπούργκενστοκ έγινε αυτό, ούτε ο Μητσοτάκης το γνωρίζει. Τί συζητήθηκε εκεί; Με ποιον συζήτησε; Ήταν ο Κόφι Ανάν εκεί. Ασφαλώς τώρα δεν είναι πλέον. Αποδήμησε. Ήταν ένα άτομο εκεί, ο Φερχόϊγκεν, είχε συμμετάσχει για λογαριασμό της ΕΕ, όπου και να πήγαινε έλεγε την αλήθεια. Αλλά κανείς δεν τον ρωτούσε γιατί αν τον ρωτούσε θα έλεγε την αλήθεια», είπε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος ήταν εκεί για λογαριασμό της χώρας του και έζησε όλες αυτές τις εργασίες εκεί. Πηγή: ant1.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑυτό μας έλειπε – Πρώτο κρούσμα γρίπης των πτηνών σε άνθρωπο στην Κίνα
Επόμενο άρθροΔύο χρόνια ΓεΣΥ με 892,100 εγγεγραμμένους