Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας #visitnicosia, διοργανώνει Wine Safari και Brunch στο οινοποιείο Santa Irene στον Φαρμακά.

H εκδήλωση απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας ”Arts and Wine” που υλοποιεί η ΕΤΑΠ με στόχο την ανάδειξη της τέχνης αλλά και της οινοποιίας της Λευκωσίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με οχήματα 4Χ4 θεαματικές διαδρομές και να εξερευνήσουν τους αιωνόβιους αμπελώνες των βουνών του Φαρμακά.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Santa Irene όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία παραγωγής ποιοτικών κρασιών και ζιβανίας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με brunch στο εστιατόριο Ιεράμπελος, σε ένα υπέροχο περιβαλλον που συνδυάζει τα βουνά και τους αμπελώνες του Φαρμακά.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2021, μεταξύ των ωρών 09:30 – 12:30.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα ανά εκδήλωση, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται εδώ.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό.  Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.  Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

www.visitnicosia.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕξέταση ιατρικής ακριβείας για επιλογή θεραπείας του καρκίνου από τη NIPD Genetics
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ εγκαινίασε το app Erasmus+